• 03/07/2024 16:12

Η UK HealthCare αναγνωρίζεται ως κορυφαία απόδοση στην ισότητα LGBTQ+ υγειονομικής περίθαλψης

Η UK HealthCare αναγνωρίζεται ως κορυφαία απόδοση στην ισότητα LGBTQ+ υγειονομικής περίθαλψης

Το UK HealthCare, τα νοσοκομεία και οι κλινικές που συνδέονται με το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης που υπερβαίνει την παροχή παραδοσιακών ιατρικών υπηρεσιών. Με περισσότερους από 10.000 επαγγελματίες υγείας, το UK HealthCare είναι αφιερωμένο στην παροχή προηγμένης υποεξειδικευμένης φροντίδας σε ασθενείς από το Κεντάκι και όχι μόνο που έχουν τραυματιστεί σε κρίσιμη κατάσταση ή νοσούν. Φιλοξενεί το μοναδικό Ολοκληρωμένο Κέντρο Καρκίνου που έχει οριστεί από το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου (NCI), μια Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών Επιπέδου IV για νεογέννητα, το μοναδικό κέντρο τραύματος επιπέδου 1 της περιοχής και το κορυφαίο νοσοκομείο του Κεντάκι σύμφωνα με την κατάταξη των US News & World Report.

Ως ακαδημαϊκό ερευνητικό ίδρυμα, το UK HealthCare βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επιδίωξης καινοτόμων θεραπειών, θεραπειών, πρωτοκόλλων και πολιτικών. Οι πρωτοποριακές ανακαλύψεις του ιδρύματος έχουν τη δυνατότητα να φέρουν επανάσταση στις ιατρικές δυνατότητες στο εγγύς μέλλον. Εκτός από την έρευνα, η UK HealthCare δεσμεύεται επίσης να εκπαιδεύει την επόμενη γενιά επαγγελματιών υγείας. Τα έξι κολέγια επαγγελμάτων υγείας του ιδρύματος διαμορφώνουν το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης εκπαιδεύοντας γιατρούς, νοσηλευτές, φαρμακοποιούς και άλλους επαγγελματίες να τηρούν τα υψηλότερα πρότυπα περίθαλψης.

Με επίκεντρο την προηγμένη ιατρική και την αποστολή να δημιουργήσει ένα πιο υγιές Κεντάκι για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές, το UK HealthCare αποτελεί φάρο αριστείας στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης. Με την αφοσίωση του προσωπικού του, το ίδρυμα ανοίγει το δρόμο για ένα καλύτερο και υγιέστερο μέλλον για την πολιτεία και όχι μόνο.

Αφήστε μια απάντηση