• 03/07/2024 18:11

Η Βραζιλία συντρίβει την Παραγουάη με 4-1 με τον Vini Jr να σκοράρει δύο φορές

Η Βραζιλία συντρίβει την Παραγουάη με 4-1 με τον Vini Jr να σκοράρει δύο φορές

Ο Βινίσιους Τζούνιορ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη της Βραζιλίας με 4-1 επί της Παραγουάης στο Κόπα Αμέρικα του 2024. Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, βοήθησε στη διασφάλιση της νίκης για τη Σελεκάο, η οποία έχει πλέον τέσσερις βαθμούς από δύο ματς στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων με την Κολομβία. Ο Λούκας Πακέτα συνέβαλε επίσης με ένα γκολ και μια ασίστ, ενώ ο Σάβιο βρήκε τα δίχτυα για τη Βραζιλία.

Η Παραγουάη, με επικεφαλής τον Χούλιο Ενσίσο και τον Ράμο Σόσα, έδωσε μια σκληρή μάχη ενάντια στην Κολομβία στο πρώτο της πρώτο παιχνίδι, αλλά δυσκολεύτηκε ενάντια στη Βραζιλία. Ο Omar Alderete κατάφερε να κάνει ένα πίσω για την Παραγουάη μετά το ημίχρονο, αλλά μια κόκκινη κάρτα για τον Andre Cubas εμπόδισε τις πιθανότητές τους για επιστροφή. Παρά τις προσπάθειές τους, η Παραγουάη δεν θα προκριθεί στους γύρους νοκ άουτ.

Η Βραζιλία, από την άλλη, είναι σε θέση να προχωρήσει, εκτός κι αν υποστεί βαριά ήττα από την Κολομβία και η Παραγουάη κερδίσει πειστικά την Κόστα Ρίκα. Η επιθετική ικανότητα της ομάδας, με επικεφαλής τους Vinicius Junior και Paqueta, προμηνύει καλά τις πιθανότητές της στο τουρνουά.

Ο αγώνας διεξήχθη κοντά στο Λας Βέγκας στο Allegiant Stadium στο Paradise της Νεβάδα. Οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα στο FS1 ή στο Fox Sports. Με τον Miguel Almiron να αποτελεί απειλή για την Παραγουάη και το επιθετικό ταλέντο της Βραζιλίας πιθανόν να λάμψει, η πρόβλεψη είναι μια νίκη 3-1 για τη Βραζιλία σε αυτή τη συναρπαστική σύγκρουση για το Κόπα Αμέρικα.

Αφήστε μια απάντηση