• 06/07/2024 04:56

ICYMI: Mets Injury Updates και Bullpen Buzz

ICYMI: Mets Injury Updates και Bullpen Buzz

Την Τρίτη, οι Μετς πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή επιστροφή κόντρα στους Nationals, διαγράφοντας ένα έλλειμμα 2-0 αργά πριν σημειώσουν πέντε σερί στο 10ο inning για να εξασφαλίσουν τη νίκη με 7-2. Ο Brandon Nimmo, ο οποίος έχασε το προηγούμενο παιχνίδι λόγω λιποθυμίας και δεν ξεκίνησε την Τρίτη, ήρθε από τον πάγκο για να πετύχει δύο κρίσιμα χτυπήματα.

Δυστυχώς, ο Χάρισον Μπέιντερ αναγκάστηκε να φύγει νωρίς από το παιχνίδι αφού προσέκρουσε στον φράχτη του κέντρου, αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι θα μπορέσει να παίξει στο επόμενο παιχνίδι. Ο JD Martinez ήταν μια καθυστερημένη γρατσουνιά από την ενδεκάδα λόγω ενός πόνου στον αστράγαλο, τον οποίο απέδωσε σε ένα νέο ζευγάρι σχαρών. Παρά αυτή την αποτυχία, σχεδιάζει να επιστρέψει σύντομα στη δράση.

Ο Pitcher Sean Reid-Foley σημειώνει πρόοδο στην ανάρρωσή του από μια πρόσκρουση στον ώμο, αλλά είναι απίθανο να επιστρέψει στο γήπεδο πριν από το διάλειμμα All-Star. Οι Mets έκαναν μια κίνηση στο ρόστερ καλώντας τον Jose Butto και στέλνοντας τον Tyler Jay στο Triple-A Syracuse.

Με το bullpen να αντιμετωπίζει κάποιες προκλήσεις, υπάρχουν τρεις ανακουφιστές από τις Συρακούσες που οι Mets θα μπορούσαν ενδεχομένως να φέρουν για να βοηθήσουν. Επιπλέον, ορισμένοι οπαδοί ζητούν να κληθεί ο κορυφαίος Luisangel Acuña στις μεγάλες εταιρείες.

Οι Mets είχαν έξι προοπτικές που ονομάζονταν στη λίστα των Top 100 της MLB Pipeline, συμπεριλαμβανομένου του Brandon Sproat. Στο The Mets Pod που παρουσιάζεται από την Tri-State Cadillac, οι οικοδεσπότες Connor και Joe συζητούν την πρόσφατη επιτυχία της ομάδας, την εμπορική αξία του υποψήφιου Brett Baty και άλλα θέματα που σχετίζονται με το Mets.

Αφήστε μια απάντηση