• 06/07/2024 07:51

ICYMI: Ο απόλυτος οδηγός για διαχειριστές τεχνολογίας AV στο InfoComm 2024

ICYMI: Ο απόλυτος οδηγός για διαχειριστές τεχνολογίας AV στο InfoComm 2024

Είτε παρακολουθήσατε το InfoComm 2024 είτε όχι, αυτός ο οδηγός θα σας παρέχει πληροφορίες για 65 οδικούς χάρτες κατασκευαστών και 75 νέα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση. Οι ηγέτες σκέψης του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των CEOs, των CTOs και των CMOs, μοιράστηκαν τις απόψεις τους σχετικά με τους οδικούς χάρτες της εταιρείας και τις τάσεις νέων προϊόντων. Συζητήθηκαν επίσης στρατηγικές συνεργασίες, τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας για τη δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων.

Επιπλέον, 7 AV/IT Industry Insiders πρόσφεραν τις προοπτικές τους για το InfoComm 2024, παρέχοντας πληροφορίες για το τι πρέπει να αναμένετε και να εξερευνήσετε στην εκδήλωση. Ο οδηγός περιλαμβάνει επίσης μια εμβάθυνση στην ιστορία των hashtag της εκδήλωσης, δίνοντας στους αναγνώστες μια ολοκληρωμένη ματιά στην εξέλιξη της εκδήλωσης με την πάροδο των ετών.

Ο οδηγός περιλαμβάνει 75 προϊόντα που ξεχωρίζουν, όπως κάμερες και μικρόφωνα με δυνατότητα AI, δικτυωμένες οθόνες AV, επεκτάσεις USB και HDBaseT, εξοπλισμό τηλεδιάσκεψης, συστήματα συνεργασίας και πολλά άλλα. Αυτά τα προϊόντα προσφέρουν τεχνολογία αιχμής και καινοτόμες λύσεις για τη βιομηχανία AV/IT.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα και τις πληροφορίες από τους ηγέτες της βιομηχανίας, κατεβάστε τον οδηγό τώρα. Μείνετε ενημερωμένοι για τα χαρακτηριστικά, τα νέα του κλάδου και τις αναλύσεις για τους υπεύθυνους τεχνολογίας, εγγραφείτε για μια καθημερινή επιλογή περιεχομένου.

Αφήστε μια απάντηση