• 06/07/2024 02:15

Ivanka Trump on Politics: It’s a Dark World, But…

Ivanka Trump on Politics: It’s a Dark World, But…

Εν μέσω εικασιών για το επίπεδο εμπλοκής της στην προεδρική εκστρατεία του πατέρα της, η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, επιβεβαίωσε ότι θα παρευρεθεί στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, όπου ο πατέρας της θα αποδεχθεί επίσημα την υποψηφιότητα για πρόεδρος. Ενώ η Ιβάνκα έπαιξε σημαντικό ρόλο στις καμπάνιες του πατέρα της το 2016 και το 2020, αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο ορατή. Σε μια συνέντευξη με τον podcaster Lex Fridman, η Ivanka μοιράστηκε ότι η πολιτική είναι μια δύσκολη επιχείρηση και ένας σκοτεινός κόσμος, αλλά είναι εκεί για να στηρίξει τον πατέρα της. Παρά την αποχώρηση από την πολιτική, η Ιβάνκα θα είναι στην εκδήλωση αποκλειστικά ως μέλος της οικογένειας και όχι με καμία επίσημη πολιτική ιδιότητα.

Αναλογιζόμενη τα νομικά προβλήματα του πατέρα της, ιδιαίτερα στην υπόθεση της σιωπής, η Ιβάνκα εξέφρασε πόσο οδυνηρό ήταν γι' αυτήν να είναι μάρτυρας. Τόνισε την προσωπική πτυχή της κατάστασης, δηλώνοντας: «Σε ανθρώπινο επίπεδο, είναι ο πατέρας μου και τον αγαπώ πολύ, οπότε είναι επώδυνο να το βιώνεις, αλλά τελικά, εύχομαι να μην ήταν έτσι». Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του πατέρα της, η Ιβάνκα υπηρέτησε ως ανώτερος σύμβουλος στη διοίκηση, αλλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχει αποστασιοποιηθεί από την πολιτική και δεν έχει εμπλακεί στην πιθανή εκστρατεία του πατέρα της το 2024.

Η Ιβάνκα εξήγησε ότι η απόφασή της να αποχωρήσει από την πολιτική είχε τις ρίζες της κατά κύριο λόγο στον ρόλο της ως γονέας. Αναφέρθηκε στις προκλήσεις της εξισορρόπησης της πολιτικής καριέρας με τις ευθύνες της απέναντι στα παιδιά της, τονίζοντας ότι η πολιτική δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει με μερική απασχόληση. «Νομίζω ότι πρέπει είτε να είσαι all in είτε all out. Και ξέρω σήμερα, το κόστος [my children] θα πλήρωνε για εμένα που ήμουν all in… Δεν είμαι διατεθειμένη να τους κάνω να φέρουν αυτό το κόστος», δήλωσε η Ivanka. Επιπλέον, σημείωσε ότι η αρνητικότητα και το σκοτάδι του πολιτικού κόσμου δεν ευθυγραμμίζονται με αυτό που αισθάνεται σωστό για εκείνη ως άτομο. «Υπάρχει πολύ σκοτάδι, πολλή αρνητικότητα και είναι πραγματικά σε αντίθεση με αυτό που αισθάνομαι καλό για εμένα ως άνθρωπο», είπε.

Αφήστε μια απάντηση