• 18/06/2024 15:38

Jurassic World 4 to be Directed by David Leitch, Set for 2025 Release Date

Jurassic World 4 to be Directed by David Leitch, Set for 2025 Release Date

Ο σκηνοθέτης David Leitch βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις για τη σκηνοθεσία μιας νέας ταινίας «Jurassic World» για τη Universal. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου 2025 και θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας ιστορίας για τη σειρά.

Το σενάριο της ταινίας θα γράψει ο David Koepp, ο οποίος ήταν ο αρχικός σεναριογράφος των «Jurassic Park» και «The Lost World: Jurassic Park». Ο Steven Spielberg θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός μέσω της Amblin Entertainment, ενώ ο Frank Marshall, ο Patrick Crowley, ο David Leitch και η Kelly McCormick θα συμμετάσχουν επίσης στην παραγωγή.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν κάποιο από τα προηγούμενα αστέρια, όπως ο Chris Pratt, ο Bryce Dallas Howard, ο Sam Neill, η Laura Dern ή ο Jeff Goldblum, θα επιστρέψει για τη νέα ταινία. Η εκτελεστική αντιπρόεδρος ανάπτυξης παραγωγής της Universal Sara Scott και η δημιουργική στέλεχος ανάπτυξης παραγωγής Jacqueline Garell θα επιβλέπουν το έργο για το στούντιο.

Το franchise «Jurassic Park» έχει διαρκέσει τρεις δεκαετίες και έχει κερδίσει πάνω από 6 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η πιο πρόσφατη είσοδος, “Jurassic World Dominion”, ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια το 2022. Αυτή η νέα ταινία αναμένεται να συνεχίσει την επιτυχία της σειράς.

Ο David Leitch, γνωστός για τη σκηνοθεσία ταινιών όπως τα “John Wick”, “Atomic Blonde” και “Hobbes & Shaw”, θα είναι στο τιμόνι αυτής της νέας ταινίας “Jurassic World”. Το πιο πρόσφατο έργο του, «The Fall Guy», πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου. Εκπροσωπείται από τους CAA, Johnson Shapiro Slewett & Kole και 42West.

Η είδηση ​​της πιθανής συμμετοχής του Leitch στη νέα ταινία «Jurassic World» αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Deadline.

Αφήστε μια απάντηση