• 06/07/2024 08:40

Νοκ άουτ Κόπα Αμέρικα 2024: Στάδιο, Πρόγραμμα Αγώνων και Ώρες έναρξης

Νοκ άουτ Κόπα Αμέρικα 2024: Στάδιο, Πρόγραμμα Αγώνων και Ώρες έναρξης

Η ομάδα νοκ άουτ του Κόπα Αμέρικα 2024 οριστικοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του Ομίλου Δ. Η Κόστα Ρίκα τελείωσε το τουρνουά της με νίκη επί της Παραγουάης, ενώ Κολομβία και Βραζιλία συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία. Αυτό δημιούργησε τη βάση για έναν συναρπαστικό γύρο νοκ άουτ με μερικά απροσδόκητα ματς.

Μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση στη φάση των ομίλων, η Βραζιλία αντιμετωπίζει τώρα έναν δύσκολο δρόμο καθώς αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη στα προημιτελικά. Από την άλλη πλευρά, ομάδες όπως η Αργεντινή και η Χιλή θα προσπαθήσουν να περάσουν στα ημιτελικά με δυνατές εμφανίσεις.

Δυστυχώς, οι ΗΠΑ, το Μεξικό και η Χιλή δεν κατάφεραν να περάσουν τη φάση των ομίλων, τερματίζοντας στην τρίτη θέση στους αντίστοιχους ομίλους τους. Αυτό ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για αυτές τις ομάδες που είχαν μεγάλες ελπίδες να μπουν στο τουρνουά.

Καθώς το τουρνουά εξελίσσεται, οι οπαδοί μπορούν να ανυπομονούν για συναρπαστικές αναμετρήσεις στους ημιτελικούς και τον πολυαναμενόμενο τελικό. Με μερικές από τις κορυφαίες ομάδες στη Νότια Αμερική να διαγωνίζονται, ο ανταγωνισμός είναι βέβαιο ότι θα είναι σκληρός καθώς οι ομάδες μάχονται για τον πολυπόθητο τίτλο του Κόπα Αμέρικα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις για το Κόπα Αμέρικα 2024 καθώς η δράση εκτυλίσσεται στο γήπεδο.

Αφήστε μια απάντηση