• 06/07/2024 08:39

Ο Angel Reese απένειμε τον τίτλο του WNBA Rookie of the Month

Ο Angel Reese απένειμε τον τίτλο του WNBA Rookie of the Month

Η πρώην σταρ του μπάσκετ γυναικών του LSU, Angel Reese, διαπρέπει στο WNBA από το ντεμπούτο της. Πρόσφατα ονομάστηκε στην ομάδα All-Star, μια τιμή που μοιράζεται με την πρωτάρη που ξεχωρίζει την Caitlin Clark. Ο Ρις κατέχει αυτήν τη στιγμή το ρεκόρ του WNBA για συνεχόμενα double-double, με ενεργό σερί 11 αγώνων. Επιπλέον, ξεπέρασε την Κλαρκ για τα βραβεία του WNBA Rookie of Month.

Η απόδοση της Ρις ήταν αξιοσημείωτη, καθώς έχει κατά μέσο όρο double-double αυτή τη σεζόν. Τον Ιούνιο είχε κατά μέσο όρο 14,5 πόντους, 13,2 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά παιχνίδι. Οδηγεί το WNBA με 12 νταμπλ-νταμπλ και είναι σε καλό δρόμο για να σημειώσει το ρεκόρ μιας σεζόν των 22, με 23 παιχνίδια να απομένουν στη σεζόν.

Καθώς η Reese συνεχίζει να κυριαρχεί στο γήπεδο, δίνει στον Clark σκληρό ανταγωνισμό για τον τίτλο του Rookie of the Year. Ενώ ο Clark έχει αυτή τη στιγμή τις καλύτερες αποδόσεις, ο Reese μειώνει σταδιακά τη διαφορά. Οι θαυμαστές μπορούν να ακολουθήσουν το @LSUTigersWire στο Twitter και στο Facebook για τα τελευταία νέα, σημειώσεις και απόψεις σχετικά με την Πολιτεία της Λουιζιάνα. Λάβετε μέρος στη συζήτηση με τον Tyler Nettuno στο Twitter: @TylerNettuno.

Αφήστε μια απάντηση