• 06/07/2024 07:09

Ο Αστέρας της Ισπανίας κανονίζει ιατρικές εξετάσεις για την προετοιμασία για τη μεταγραφή του στην Ίντερ

Ο Αστέρας της Ισπανίας κανονίζει ιατρικές εξετάσεις για την προετοιμασία για τη μεταγραφή του στην Ίντερ

Ο τερματοφύλακας της Τζένοα, Χοσέπ Μαρτίνεθ, έχει προγραμματίσει τις ιατρικές του εξετάσεις πριν από τη μετακίνησή του στην Ίντερ. Ο ειδικός της μεταγραφικής αγοράς του Sky Sport Italia, Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο, αναφέρει ότι ο Ισπανός θα περάσει από τις ιατρικές του εξετάσεις αύριο πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Νερατζούρι. Το κυνηγητό του Μαρτίνεθ από την Ίντερ συνεχίζεται από τον περασμένο μήνα, με τον σύλλογο να τον προσδιορίζει ως μακροχρόνιο κληρονόμο του Γιαν Σόμμερ στο γκολ.

Το σχέδιο της Ίντερ είναι να έχει τον 26χρονο back up Sommer την επόμενη σεζόν και στη συνέχεια να κληρονομήσει την αρχική θέση μακροπρόθεσμα. Ενώ ο Μαρτίνεθ δεν είναι ο μόνος τερματοφύλακας που εξετάζει η Ίντερ, είναι αυτός που θα υπογράψει αυτό το καλοκαίρι. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ίντερ και της Τζένοα πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες του Ιουλίου, με αποτέλεσμα τελικά να συμφωνηθεί μια απευθείας αμοιβή μετρητών περίπου 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μαρτίνεθ θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Ίντερ μέχρι το τέλος Ιουνίου 2029, αξίας περίπου 1,5 εκατομμυρίου ευρώ καθαρά ανά σεζόν. Αύριο, θα περάσει από τις ιατρικές του εξετάσεις πριν γίνει επίσημα μέλος της ομάδας της Ίντερ ενόψει του στρατοπέδου προετοιμασίας της για την προετοιμασία. Η μετακίνηση του Ισπανού στην Ίντερ ήταν πολύ αναμενόμενη και τώρα πρόκειται να γίνει πραγματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση