• 06/07/2024 05:22

Ο ασθενής αντιμετωπίζει επιπτώσεις μετά τον χωρισμό μεταξύ της St. Peter's Health Partners και της UnitedHealthcare

Ο ασθενής αντιμετωπίζει επιπτώσεις μετά τον χωρισμό μεταξύ της St. Peter's Health Partners και της UnitedHealthcare

Το St. Peter's Health Partners (SPHP) βγήκε εκτός δικτύου για άτομα με UnitedHealthcare (UHC) από την 1η Ιουλίου, προκαλώντας ανησυχία σε άτομα όπως η Donna Maloney που βασίζονται στο UHC ως δευτερεύουσα ασφάλιση για το Medicare. Η Maloney βίωσε από πρώτο χέρι τον αντίκτυπο αυτής της αλλαγής όταν βρέθηκε στο ιατρείο της στις 2 Ιουλίου και ενημερώθηκε ότι η SPHP δεν δέχεται πλέον UHC. Αυτή η απροσδόκητη είδηση ​​την έκανε να νιώθει αποθαρρυμένη και ανησυχία για τα από την τσέπη τους έξοδα που μπορεί να αντιμετωπίσουν άλλοι όταν επισκέπτονται τον γιατρό τους.

Η Maloney περιέγραψε πώς ένα μέλος του προσωπικού διέκοψε τη συνομιλία της με τον γιατρό της για να επιβεβαιώσει ότι είχε UHC ως δευτερεύουσα ασφάλιση. Έπειτα έπρεπε να υπογράψει έγγραφα στη ρεσεψιόν που αναγνώριζε την ευθύνη για τη συμπληρωμή, γεγονός που την έκανε να συνειδητοποιήσει την πιθανή οικονομική επιβάρυνση που θα μπορούσε να έχει αυτή η αλλαγή στους ασθενείς. Αυτή η κατάσταση έθεσε ερωτήματα σχετικά με τα εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα άτομα στην πρόσβαση σε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης λόγω αλλαγών ασφάλισης.

Σε ανακοίνωσή της, η SPHP εξέφρασε τις συνεχιζόμενες προσπάθειές της να διαπραγματευτεί με την UnitedHealthcare προκειμένου να επιτευχθεί μια συμφωνία που είναι δίκαιη και βιώσιμη και για τα δύο μέρη. Ωστόσο, τόνισαν τις προκλήσεις που δημιουργούνται από τα προτεινόμενα ποσοστά αποζημίωσης της UHC, τα οποία πιστεύουν ότι είναι σημαντικά χαμηλότερα από τα πρότυπα της αγοράς. Αυτή η κατάσταση έχει αφήσει ασθενείς όπως ο Maloney και άλλοι στην κοινότητα να ανησυχούν για την προσβασιμότητα και την οικονομική προσιτότητα των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης στο Albany και τις γύρω περιοχές.

Αφήστε μια απάντηση