• 06/07/2024 08:36

Ο Brandon Beane of the Bills κάνει μια guest εμφάνιση στο «Hard Knocks» του HBO

Ο Brandon Beane of the Bills κάνει μια guest εμφάνιση στο «Hard Knocks» του HBO

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της σεζόν της ντοκιμαντέρ του HBO «Hard Knocks», ο γενικός διευθυντής των Buffalo Bills, Brandon Beane, έκανε μια σύντομη εμφάνιση δίπλα στον Joe Schoen και τον Dan Morgan, οι οποίοι είναι γενικοί διευθυντές των New York Giants και Carolina Panthers, αντίστοιχα. Και οι τρεις είχαν εργαστεί στο παρελθόν στο μπροστινό γραφείο του Buffalo πριν προχωρήσουν στους σημερινούς τους ρόλους.

Η σκηνή έδειχνε το τρίο στο περιθώριο στο Senior Bowl του 2024, να συζητούν τις συναλλαγές. Είναι ενδιαφέρον ότι οι Panthers κατέληξαν να κάνουν συναλλαγές τόσο με τους Bills όσο και με τους Giants κατά τη διάρκεια της offseason. Οι Bills συμμετείχαν σε μια συναλλαγή για να υποχωρήσουν στον πρώτο γύρο του ντραφτ, κάτι που ήταν μια σημαντική κίνηση και για τις δύο ομάδες.

Η συζήτηση μεταξύ του Beane, του Schoen και του Morgan φαινόταν στην αρχή περιστασιακή, αλλά είχε μεγαλύτερη βαρύτητα δεδομένων των συναλλαγών που ακολούθησαν μεταξύ των ομάδων τους. Το κλιπ από το “Hard Knocks” με τον Beane μπορεί να βρεθεί στο διαδίκτυο για να παρακολουθήσουν οι θαυμαστές και να δουν τη συζήτηση στα παρασκήνια να ξετυλίγεται.

Αυτή η ματιά στον κόσμο των γενικών διευθυντών του NFL παρείχε στους θαυμαστές μια μοναδική οπτική για τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες που διαμορφώνουν το πρωτάθλημα. Βλέποντας τον Beane στην οθόνη θύμισε στους θεατές τις στρατηγικές κινήσεις που έγιναν στα παρασκήνια για τη δημιουργία επιτυχημένων ομάδων όπως οι Buffalo Bills.

Αφήστε μια απάντηση