• 06/07/2024 06:49

Ο Caleb Williams ανάμεσα στις πέντε επιλογές του πρώτου γύρου που δεν έχουν υπογράψει ακόμη με ομάδες

Ο Caleb Williams ανάμεσα στις πέντε επιλογές του πρώτου γύρου που δεν έχουν υπογράψει ακόμη με ομάδες

Η συντριπτική πλειονότητα των προπονητών του 2024 έχει ήδη υπογράψει τις συμβάσεις τους. Ωστόσο, η μεγαλύτερη ομάδα ανυπόγραφων επιλογών βρίσκεται στον πρώτο γύρο, με πέντε παίκτες να έχουν υπογράψει ακόμη. Αυτοί οι παίκτες προέρχονται από τρεις διαφορετικές ομάδες. Ο στρατηγός των Bears, Caleb Williams (Νο. 1) και ο αποδέκτης Rome Odunze (Νο. 9) είναι μεταξύ αυτών που δεν έχουν ακόμη συμβόλαιο. Το ίδιο ισχύει και για τον στρατηγό των Vikings, JJ McCarthy (Νο. 10) και τον επιθετικό Dallas Turner (Νο. 17). Επιπλέον, οι Bengals τάκλιν Amarius Mims, η 18η επιλογή στο ντραφτ, επίσης δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο.

Και οι πέντε παίκτες αναμένεται να υπογράψουν πλήρως εγγυημένες τετραετείς συμφωνίες, με την αξία του δολαρίου να καθορίζεται με βάση τον αριθμό επιλογής του draft. Ενώ η CBA του 2011 περιόρισε τα θέματα για διαπραγμάτευση, υπάρχουν ακόμη τρεις κύριες κατηγορίες που μπορούν να συζητηθούν. Το πρώτο είναι η υπογραφή της ταμειακής ροής μπόνους, ο καθορισμός του ποσού του μπόνους που καταβάλλεται προκαταβολικά και του ποσού που αναβάλλεται. Το δεύτερο είναι η ακύρωση των εγγυήσεων, περιγράφοντας ποιες συνθήκες θα μπορούσαν να επιτρέψουν σε μια ομάδα να εξαφανίσει τα υπόλοιπα εγγυημένα χρήματα. Τέλος, συζητούνται οι αντισταθμίσεις εγγυήσεων για να καθοριστεί εάν τα κέρδη αλλού θα μειώσουν τα εγγυημένα χρήματα σε περίπτωση αποδέσμευσης.

Σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμείνει ανυπόγραφη καμία από τις επιλογές του ντραφτ. Όλοι οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στην υπογραφή των συμβολαίων τους πριν συμμετάσχουν σε δραστηριότητες εκτός εποχής. Πολλές ομάδες ολοκληρώνουν γρήγορα τις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο για να διασφαλίσουν ότι οι παίκτες έχουν πλήρη τετραετή προστασία από πιθανούς τραυματισμούς.

Αφήστε μια απάντηση