• 03/07/2024 18:53

Ο Chris Rowland αναλαμβάνει νέα θέση ως συντάκτης της ομάδας μεταφορών, ενέργειας και υγειονομικής περίθαλψης

Ο Chris Rowland αναλαμβάνει νέα θέση ως συντάκτης της ομάδας μεταφορών, ενέργειας και υγειονομικής περίθαλψης

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε τα νέα ότι ο Chris Rowland, ένας καταξιωμένος ρεπόρτερ στο Business Desk, θα είναι πλέον ο συντάκτης της ομάδας μας για τις μεταφορές, την ενέργεια και την υγειονομική περίθαλψη. Ο Chris εντάχθηκε στην Washington Post το 2018 ως ρεπόρτερ στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και έχει επιδείξει σταθερά ταλέντο στο να αποκαλύπτει συναρπαστικές ιστορίες και να τις παραδίδει τόσο με ακρίβεια όσο και με στυλ.

Ο Chris δεν έχασε χρόνο για να κάνει μια απήχηση, με την πρώτη πρωτοσέλιδη ιστορία του σχετικά με τον καθορισμό των τιμών από κατασκευαστές γενόσημων φαρμάκων που δημοσιεύτηκε μόλις ένα μήνα μετά την άφιξή του. Καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας, επικεντρώθηκε στην εφοδιαστική αλυσίδα υγειονομικής περίθαλψης και στην ανάπτυξη εμβολίων κατά του κορωνοϊού. Πιο πρόσφατα, ο Chris συνέβαλε σε μια σειρά ερευνητικών ιστοριών σχετικά με τη γήρανση και την υποβοηθούμενη διαβίωση που έλαβε αναγνώριση από την Εταιρεία Προώθησης Επιχειρηματικής Επεξεργασίας και Συγγραφής.

Επιστρέφοντας σε έναν εκδοτικό ρόλο, ο Chris υπηρέτησε προηγουμένως ως βοηθός διευθυντής συντάκτης και επικεφαλής του γραφείου της Ουάσιγκτον στο Boston Globe. Ενώ ήταν εκεί, επέβλεψε μια ομάδα που παρήγαγε διακεκριμένη κάλυψη της Ουάσιγκτον και της αμερικανικής πολιτικής, συμπεριλαμβανομένης της προεδρικής εκστρατείας του Globe. Με υπόβαθρο στη συγγραφή υγειονομικής περίθαλψης, την πολιτική δημοσιογραφία και το ερευνητικό ρεπορτάζ, ο Κρις φέρνει μια πληθώρα εμπειριών στη νέα του θέση.

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, ο Κρις κατοικεί στην Περιφέρεια με τη γυναίκα και την κόρη του, ενώ οι δύο μεγαλύτερες κόρες του ζουν στο Μπρούκλιν και στο Βερμόντ. Ελάτε μαζί μας για να συγχαρούμε τον Chris για τον νέο του ρόλο καθώς ξεκινά αυτό το συναρπαστικό κεφάλαιο στην καριέρα του.

Αφήστε μια απάντηση