• 06/07/2024 06:02

Ο Διευθυντής του Μουσείου Φυσικών Επιστημών του Μισισιπή συνταξιοδοτείται

Ο Διευθυντής του Μουσείου Φυσικών Επιστημών του Μισισιπή συνταξιοδοτείται

Μετά από 31 χρόνια αφοσιωμένης υπηρεσίας, ο διευθυντής του Μουσείου Φυσικών Επιστημών του Μισισιπή, Τσαρλς Νάιτ, συνταξιοδοτήθηκε επίσημα. Η σύνδεση του Knight με το μουσείο ξεκίνησε στην παιδική του ηλικία, όταν επισκέφτηκε την παλιά τοποθεσία του μουσείου στο κέντρο του Τζάκσον τη δεκαετία του 1970. Ένιωσε μια προσωπική σύνδεση με το μουσείο και τα εκθέματά του, κάτι που τον οδήγησε να ακολουθήσει μια καριέρα στη βιολογία και τις επιστημονικές συλλογές μουσείων. Είκοσι χρόνια αργότερα, ο Νάιτ εντάχθηκε στο μουσείο ως Συντονιστής Έρευνας, και τελικά ανέβηκε στον Διευθυντή.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Knight έχει επιβλέψει πολλά σημαντικά επιτεύγματα για το μουσείο. Υπό την ηγεσία του, το μουσείο κέρδισε τη διαπίστευση της Αμερικανικής Συμμαχίας των Μουσείων, κέρδισε το βραβείο Travel Attraction of the Year από την Southeast Tourism Society και πιο πρόσφατα ονομάστηκε το «Καλύτερο Μουσείο 2024» από τους αναγνώστες του περιοδικού Mississippi. Αυτή η επιτυχία έχει εδραιώσει το Μουσείο Φυσικών Επιστημών του Μισισιπή ως βραβευμένο αξιοθέατο και ερευνητικό κέντρο στην πολιτεία.

Η Lynn Posey, εκτελεστική διευθύντρια του Τμήματος Άγριας Ζωής, Αλιείας και Πάρκων του Μισισιπή (MDWFP), επαίνεσε τον Knight για τον καθοριστικό του ρόλο στην ανάπτυξη και την επιτυχία του μουσείου. Ο Posey αναγνώρισε την αφοσίωση του Knight στη δημιουργία ελκυστικών εκθεμάτων και τη δέσμευσή του για τη διατήρηση της άγριας ζωής ως βασικούς παράγοντες που έχουν κάνει το μουσείο να ξεχωρίζει στο Μισισιπή. Καθώς ο Knight ξεκινά τη νέα του περιπέτεια στη συνταξιοδότησή του, το MDWFP εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τις δεκαετίες υπηρεσίας του, τον συνεχάρη για τη διακεκριμένη καριέρα του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες.

Αφήστε μια απάντηση