• 06/07/2024 04:01

Ο δήμαρχος του Shreveport επεκτείνει τη δήλωση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια

Ο δήμαρχος του Shreveport επεκτείνει τη δήλωση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια

Η κήρυξη έκτακτης ανάγκης του Shreveport παρατάθηκε από τον δήμαρχο Tom Arceneaux λόγω συνεχιζόμενων ανησυχιών για την ασφάλεια και την υγεία σε τρία συγκροτήματα διαμερισμάτων στην πόλη. Η δήλωση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια για τα συγκροτήματα διαμερισμάτων The Jolie, The Pines και Villa Norte παρατάθηκε έως τις 2 Αυγούστου. Αυτή η απόφαση ελήφθη επειδή τα συγκροτήματα διαμερισμάτων συνεχίζουν να αποτελούν απειλή για τις γύρω περιοχές και τους κατοίκους του Shreveport.

Με την παράταση της δήλωσης έκτακτης ανάγκης, το αστυνομικό τμήμα του Shreveport έχει την εξουσία να απομακρύνει και ενδεχομένως να συλλάβει οποιονδήποτε βρεθεί να διαμένει σε μια μονάδα διαμερίσματος, να κατασκηνώνει σε ακίνητα ή να σκουπίζει αντικείμενα από τα ακίνητα. Επιπλέον, τα δημόσια έργα και τα πρότυπα ιδιοκτησίας έχουν την εξουσία να αντιμετωπίζουν τους κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια και να απομακρύνουν τυχόν παράνομα απορριπτόμενα σκουπίδια από τις εγκαταστάσεις.

Η επέκταση δίνει επίσης στις δημοτικές υπηρεσίες την εξουσία να αναλάβουν δράση για την πρόληψη ή την εξάλειψη επικίνδυνων συνθηκών που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη δημόσια ασφάλεια και υγεία. Αυτή η δήλωση είναι ένα σημαντικό βήμα για τη διασφάλιση της ευημερίας της κοινότητας και την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων ζητημάτων σε αυτά τα συγκροτήματα διαμερισμάτων.

Πνευματικά δικαιώματα 2024 KSLA. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Αφήστε μια απάντηση