• 06/07/2024 03:56

Ο επικεφαλής προπονητής του Τέξας, Στιβ Σαρκισιαν, αναγνωρίστηκε ως ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην SEC

Ο επικεφαλής προπονητής του Τέξας, Στιβ Σαρκισιαν, αναγνωρίστηκε ως ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην SEC

Οι Texas Longhorns και Oklahoma Sooners ανακοίνωσαν την μετακίνησή τους στην SEC πριν από σχεδόν τρία χρόνια, και τώρα που η μετακόμιση είναι επίσημη από την 1η Ιουλίου, εξακολουθεί να είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι αληθινή. Αρχικά, πολλοί πίστευαν ότι οι Sooners θα περνούσαν απρόσκοπτα στην SEC, ενώ οι Longhorns θα αντιμετώπιζαν προκλήσεις. Ωστόσο, η αντίληψη έχει αλλάξει.

Οι Brent Venables and the Sooners βγαίνουν από μια σεζόν 10-3, αλλά αντιμετωπίζουν ένα από τα πιο δύσκολα προγράμματα στη χώρα φέτος. Επιπρόσθετα στις προκλήσεις, ο υποψήφιος για το Heisman Trophy, QB Dillon Gabriel, μεταγράφηκε στους Oregon Ducks, και ο νέος βασικός στρατηγός Jackson Arnold δυσκολεύτηκε στο μοναχικό του παιχνίδι πέρυσι με τρεις κοψίματα εναντίον της Arizona.

Από την άλλη πλευρά, το Τέξας ευδοκιμεί με έναν τίτλο Big 12 και μια θέση CFP κάτω από τη ζώνη του. Ο QB Quinn Ewers θα επιστρέψει για τρίτη χρονιά ως βασικός και αναμένεται να είναι μια μελλοντική επιλογή του πρώτου γύρου του ντραφτ. Οι Longhorns πρόσθεσαν επίσης τον ξεχωριστό ευρυγώνιο δέκτη Isaiah Bond από την πύλη μεταφοράς αυτή την εκτός εποχής. Ο επικεφαλής προπονητής Steve Sarkisian έχει αποδείξει ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στη χώρα, με το Τέξας να θεωρείται ευρέως ως η πεντάδα της πρώτης ομάδας προετοιμασίας φέτος.

Καθώς πλησιάζει η πρώτη σεζόν του SEC των 16 ομάδων, το CBS Sports κατατάσσει τον προπονητή του Τέξας, Steve Sarkisian, στο Νο. 3 στο συνέδριο και στο Νο. 5 σε όλο το κολεγιακό ποδόσφαιρο. Σημειώνουν ότι το Τέξας έχει δείξει συνεχή βελτίωση υπό τον Sarkisian, με αποκορύφωμα έναν τίτλο Big 12 και μια εμφάνιση στο College Football Playoff το 2023. Με τον Quinn Ewers να ηγείται της ομάδας και μια εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση, οι Longhorns έχουν υψηλές προσδοκίες και στοχεύουν σε μια θέση στο SEC Championship Game στην Ατλάντα την ερχόμενη σεζόν 2024.

Αφήστε μια απάντηση