• 03/07/2024 20:48

Ο James Graff καλωσορίστηκε στο προσωπικό του The Post Business ως ο νέος Editor Tech Policy

Ο James Graff καλωσορίστηκε στο προσωπικό του The Post Business ως ο νέος Editor Tech Policy

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι ο James Graff θα ενταχθεί στο προσωπικό του The Post Business ως Συντάκτης Τεχνικής Πολιτικής. Σε αυτόν τον ρόλο, θα συμμετάσχει στη διαμόρφωση της κάλυψης των προσπαθειών στην Ουάσιγκτον, στις πρωτεύουσες των πολιτειών και σε όλο τον κόσμο για τη ρύθμιση της βιομηχανίας τεχνολογίας, η οποία έχει αυξανόμενη επιρροή σε όλες τις πτυχές της κοινωνίας.

Πριν ενταχθεί στο The Post, ο Jamie ήταν εκτελεστικός συντάκτης του The Week, ενός ειδησεογραφικού περιοδικού με εκδόσεις σε διάφορες χώρες. Πριν από αυτό, εργάστηκε ως συντάκτης και προϊστάμενος γραφείου για το Time, με αποστολές σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες εμπειρίες του περιλαμβάνουν την κάλυψη της πολιορκίας του Σεράγεβο, τη γέννηση του ευρώ και μια ιστορία για την κακή διαχείριση των Σπηλαίων Lascaux στη Γαλλία.

Με καταγωγή από το Κεντάκι και μεγάλωσε στο Κλίβελαντ, ο Jamie είναι κάτοχος πτυχίου ανθρωπιστικών επιστημών από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο και σπούδασε ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου. Αυτή τη στιγμή μένει στην Ουάσιγκτον με τη γυναίκα του και του αρέσει να κάνει ποδήλατο και να παίζει πιάνο.

Ελάτε μαζί μας για να καλωσορίσουμε τον Jamie στην ομάδα The Post. Η πρώτη του μέρα μαζί μας θα είναι στις 8 Ιουλίου.

Αφήστε μια απάντηση