• 06/07/2024 05:51

Ο Kobacki υπογράφει για τον Sheff Wed καθώς ο Iorfa δεσμεύεται για νέο συμβόλαιο

Ο Kobacki υπογράφει για τον Sheff Wed καθώς ο Iorfa δεσμεύεται για νέο συμβόλαιο

Ο Olaf Kobacki έκανε μια εντυπωσιακή σεζόν με την Arka Gdynia, σημειώνοντας 13 γκολ σε 32 εμφανίσεις καθώς τερμάτισε τρίτος στη δεύτερη κατηγορία της Πολωνίας την περασμένη σεζόν. Αυτό τράβηξε την προσοχή της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, η οποία υπέγραψε με τον 22χρονο εξτρέμ έναντι άγνωστης αμοιβής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Kobacki υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Championship.

Εκτός από την εισαγωγή του Κομπάτσι, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ εξασφάλισε νέο συμβόλαιο στον αμυντικό Ντομινίκ Ιόρφα. Ο Ιόρφα είναι στον σύλλογο από τον Ιανουάριο του 2019, προερχόμενος από τη Γουλβς. Ο 29χρονος έχει πραγματοποιήσει 142 εμφανίσεις για τους Owls και η συνεχής παρουσία του στην ομάδα θα είναι ατού.

Η διάρκεια των συμβολαίων τόσο του Kobacki όσο και του Iorfa δεν έχει γίνει γνωστή από τη Sheffield Wednesday. Ο Kobacki είναι η έκτη νέα υπογραφή για την ομάδα αυτό το καλοκαίρι, μαζί με τον τερματοφύλακα Ben Hamer, τους αμυντικούς Yan Valery και Max Lowe, τον μέσο Svante Ingelsson και τον επιθετικό Jamal Lowe.

Οι κουκουβάγιες προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν του Πρωταθλήματος, ξεκινώντας με έναν εντός έδρας αγώνα με την Πλίμουθ την Κυριακή 11 Αυγούστου. Με τις νέες μεταγραφές και το υπάρχον ταλέντο της, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ θέλει να έχει αντίκτυπο την ερχόμενη σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση