• 01/07/2024 17:50

Ο Λάρσεν έχει προγραμματιστεί για ιατρικές εξετάσεις της Γουλβς την ερχόμενη Δευτέρα

Ο Λάρσεν έχει προγραμματιστεί για ιατρικές εξετάσεις της Γουλβς την ερχόμενη Δευτέρα

Η Γουλβς βρίσκεται κοντά στην οριστικοποίηση της δανεικής υπογραφής του επιθετικού της Σέλτα Βίγκο, Γιόργκεν Στραντ Λάρσεν. Ο Λάρσεν, ο οποίος είναι 24 ετών, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα πριν ολοκληρώσει τη μετακόμιση έναντι αρχικής προμήθειας δανείου 3 εκατομμυρίων ευρώ (2,5 εκατ. £). Στη συνέχεια, η Γούλβς θα έχει την επιλογή να καταστήσει μόνιμη την υπογραφή για 27 εκατομμύρια ευρώ (23 εκατομμύρια £) το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Λάρσεν, ο οποίος έχει σκοράρει τρία γκολ σε 14 συμμετοχές με τη Νορβηγία από τότε που έκανε το ντεμπούτο του το 2020, είχε μια εντυπωσιακή σεζόν πέρυσι, σημειώνοντας συνολικά 16 γκολ τόσο για την ομάδα όσο και για τη χώρα. Αυτό περιελάμβανε 13 γκολ στο πρωτάθλημα ενώ έπαιζε για τη Σέλτα Βίγκο στη La Liga, όπου η ομάδα τερμάτισε 14η.

Ο Νορβηγός επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στη Σάρπσμποργκ της πατρίδας του προτού μετακομίσει στην ολλανδική Groningen. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Γκρόνινγκεν, ο Λάρσεν σημείωσε 24 γκολ σε 67 εμφανίσεις πριν μεταγραφεί στη Σέλτα Βίγκο έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ το 2022. Έκτοτε έχει σκοράρει 18 γκολ σε 74 αγώνες για την ισπανική ομάδα.

Εκτός από τον Λάρσεν, η Γουλβς έχει υπογράψει και τον εξτρέμ Ροντρίγκο Γκόμες από την Μπράγκα για πενταετές συμβόλαιο. Ο έφηβος δεξιός μπακ Πέδρο Λίμα πρόκειται να ενταχθεί στην ομάδα από τη βραζιλιάνικη Sport Recife την 1η Ιουλίου. Αυτές οι μεταγραφές αποτελούν μέρος των προσπαθειών της Γουλβς να ενισχύσει την ομάδα της ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση