• 06/07/2024 09:54

Ο Marshawn Lynch και ο Gavin Newsom συνεργάζονται για ένα συναρπαστικό νέο εγχείρημα podcast

Ο Marshawn Lynch και ο Gavin Newsom συνεργάζονται για ένα συναρπαστικό νέο εγχείρημα podcast

Ο πρώην υποστηρικτής του NFL Marshawn Lynch ξεκινά ένα νέο εγχείρημα μέσων ενημέρωσης, συνεργαζόμενος με τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια Gavin Newsom για να φιλοξενήσει ένα podcast μαζί με τον πράκτορα Doug Hendrickson. Το podcast, που ονομάζεται Politickin', πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στις 15 Ιουλίου. Η συνεργασία μεταξύ Lynch και Newsom φέρνει κοντά δύο άτομα από διαφορετικούς κόσμους, με το δελτίο τύπου να πειράζει ότι οι ακροατές θα ακούσουν τον Newsom όπως ποτέ πριν και τον Lynch ακριβώς όπως θα περίμεναν να είναι.

Αν και είναι συναρπαστικό να βλέπουμε τη Lynch και τη Newsom να συνεργάζονται σε αυτό το νέο έργο, υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του podcast δεδομένων των πιθανών πολιτικών φιλοδοξιών του Newsom. Ο Νιούσομ θεωρείται ισχυρός υποψήφιος για την υποψηφιότητα του Δημοκρατικού κόμματος για Πρόεδρος των ΗΠΑ, με εικασίες ότι μπορεί να είναι υποψήφιος στο εγγύς μέλλον. Είτε αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα φέτος είτε το 2028, οι πολιτικές φιλοδοξίες του Newsom θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη μακροζωία του Politickin καθώς περιηγείται στον κόσμο της εθνικής πολιτικής.

Συνολικά, η συνεργασία μεταξύ των Lynch, Newsom και Hendrickson φέρνει κάτι φρέσκο ​​και απροσδόκητο στον κόσμο του podcasting. Καθώς ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τη νέα τους εκπομπή, οι θαυμαστές ανυπομονούν να δουν πώς θα εξελιχθεί η δυναμική τους και τι ιδέες θα φέρουν στο τραπέζι. Με το πολιτικό μέλλον του Newsom αβέβαιο και τη χαρισματική προσωπικότητα του Lynch, το Politickin' είναι βέβαιο ότι θα είναι μια συναρπαστική και προκλητική ακρόαση.

Αφήστε μια απάντηση