• 03/07/2024 17:11

Ο Μάρτιν είναι έτοιμος να επεκτείνει το συμβόλαιο με τη Σαουθάμπτον

Ο Μάρτιν είναι έτοιμος να επεκτείνει το συμβόλαιο με τη Σαουθάμπτον

Ο προπονητής Ράσελ Μάρτιν είναι στα πρόθυρα να συμφωνήσει σε επέκταση συμβολαίου με τη Σαουθάμπτον που θα τον κρατήσει στον σύλλογο μέχρι το 2027. Αφού οδήγησε την ομάδα πίσω στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν μετά την άφιξή του από τη Σουόνσι Σίτι, ο Μάρτιν πρόκειται να ανταμειφθεί με παράταση ενός έτους στη συμφωνία που υπέγραψε αρχικά το περασμένο καλοκαίρι.

Ο πρώην αμυντικός της Νόριτς υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας όταν εντάχθηκε στη Σαουθάμπτον και οδήγησε την ομάδα σε ρεκόρ αήττητων 25 αγώνων, τερματίζοντας τέταρτος στην Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα εξασφάλισε την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ νικώντας τη Λιντς Γιουνάιτεντ με 1-0 στον τελικό των πλέι οφ, ανακάμπτοντας από τον υποβιβασμό της τον Μάιο του 2023.

Από την αποχώρηση του πρώην διευθυντή ποδοσφαίρου Τζέισον Γουίλκοξ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μάρτιν συμμετείχε ενεργά στις καλοκαιρινές προσπάθειες στρατολόγησης της Σαουθάμπτον. Η ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις για να φέρει τον μέσο Flynn Downes πίσω στο St Mary's μετά τον επιτυχημένο δανεισμό του στην ομάδα την περασμένη σεζόν. Η Σαουθάμπτον ελπίζει να εξασφαλίσει τον Ντάουνς από τη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ σε μια συμφωνία ανταλλαγής που θα έβλεπε τον αμυντικό Κάιλ Γουόκερ-Πίτερς να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Αφήστε μια απάντηση