• 03/07/2024 17:24

Ο Όμιλος Media And Technology Trump (DJT) προσελκύει τους παθητικούς επενδυτές με συμπερίληψη στους δείκτες Russell 1000 και Russell 3000 ευρείας αγοράς

Ο Όμιλος Media And Technology Trump (DJT) προσελκύει τους παθητικούς επενδυτές με συμπερίληψη στους δείκτες Russell 1000 και Russell 3000 ευρείας αγοράς

Οι πρόσφατες εξελίξεις γύρω από το Trump Media and Technology Group (NASDAQ: DJT) ήταν ευνοϊκές, με τη μετοχή της οντότητας να συμπεριλαμβάνεται στους δείκτες Russell 1000 και Russell 3000. Αυτή η συμπερίληψη επιτρέπει την παθητική ρευστότητα, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση της αστάθειας της μετοχής. Με περιουσιακά στοιχεία περίπου 9,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων συγκριτικά με τους δείκτες του Russell στις ΗΠΑ, αυτή η κίνηση είναι σημαντική για την εταιρεία.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, η Trump Media and Technology Group αποκάλυψε ότι αναμένει να λάβει 69,4 εκατομμύρια δολάρια από την άσκηση μετρητών των εντολών της. Αυτά τα δικαιώματα αγοράς έχουν τιμή εξάσκησης 11,50 $ ανά μετοχή και η άσκησή τους για την απόκτηση κοινών μετοχών έχει οικονομική λογική, εφόσον η μετοχή διαπραγματεύεται πάνω από αυτήν την τιμή. Η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει αυτά τα έσοδα για το επιχειρηματικό της σχέδιο, συμπεριλαμβανομένων κεφαλαίων κίνησης, πιθανών εξαγορών και άλλων εταιρικών σκοπών.

Επιπλέον, η δήλωση της SEC σχετικά με την αποτελεσματικότητα του τροποποιημένου εντύπου S-1 της εταιρείας είχε ως αποτέλεσμα τα περιορισμένα μετρητά 40 εκατομμυρίων δολαρίων να καταστούν απεριόριστα στον ισολογισμό της Trump Media and Technology Group. Αυτό έχει αυξήσει τα συνολικά απεριόριστα μετρητά της εταιρείας σε 240 εκατομμύρια δολάρια, παρέχοντάς της μεγαλύτερη οικονομική ευελιξία.

Παρά το γεγονός ότι οι μετοχές της DJT διαπραγματεύονται ελαφρώς χαμηλότερα αυτή τη στιγμή, η μετοχή έχει σημειώσει πτώση 30% τον περασμένο μήνα. Ωστόσο, εξακολουθεί να διατηρεί κέρδη για το έτος, επιδεικνύοντας τη συνεχιζόμενη θετική δυναμική για τον Όμιλο Media and Technology Trump.

Αφήστε μια απάντηση