• 06/07/2024 09:24

Ο πρώην 49ers security Gipson αποκλείστηκε από το NFL για έξι αγώνες λόγω παραβίασης του PED

Ο πρώην 49ers security Gipson αποκλείστηκε από το NFL για έξι αγώνες λόγω παραβίασης του PED

Το NFL ανέστειλε τον Tashaun Gipson Sr., πρώην ασφαλή για τους San Francisco 49ers, για έξι αγώνες λόγω παραβίασης της πολιτικής του πρωταθλήματος για τα ναρκωτικά για τη βελτίωση της απόδοσης. Αυτή η είδηση ​​αναφέρθηκε αρχικά από τον Adam Schefter του ESPN. Ο Gipson ήταν ελεύθερος αφού πέρασε τις δύο τελευταίες σεζόν με τους 49ers, όπου εντάχθηκε στην ομάδα το 2022 και υπέγραψε εκ νέου το 2023 σε μονοετές συμβόλαιο 2,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, ο Gipson ξεκίνησε και τους 16 αγώνες για το Σαν Φρανσίσκο, καταγράφοντας 60 τάκλιν, ένα σάκο και ένα κόψιμο. Έπαιξε και στους τρεις αγώνες των πλέι οφ, συμπεριλαμβανομένης της ήττας του 49ers' Super Bowl LVIII από τους Κάνσας Σίτι Τσιφς, όπου συνέβαλε με πέντε τάκλιν. Ο Gipson, ο οποίος είναι κάποτε Pro Bowler, είναι στο NFL από το 2012 και έχει παίξει για ομάδες όπως οι Cleveland Browns, Jacksonville Jaguars, Houston Texans και Chicago Bears.

Ο Gipson πρόκειται να γίνει 34 ετών τον Αύγουστο και η αναστολή θα επηρεάσει αναμφίβολα το μέλλον του στο πρωτάθλημα. Μένει να δούμε πώς αυτή η παράβαση θα επηρεάσει την καριέρα του προς τα εμπρός.

Αφήστε μια απάντηση