• 06/07/2024 04:02

Ο πρώην κορυφαίος νεοσύλλεκτος του μπέιζμπολ του LSU μπαίνει στην πύλη μεταφοράς

Ο πρώην κορυφαίος νεοσύλλεκτος του μπέιζμπολ του LSU μπαίνει στην πύλη μεταφοράς

Ο Ryan Kucherak, ο Νο. 2 στην κατάταξη shortstop από την Αριζόνα στην κατηγορία στρατολόγησης 2023, αποφάσισε να εισάγει το όνομά του στην πύλη μεταγραφών μετά από μόλις μία σεζόν στο LSU. Κατά τη διάρκεια της θητείας του με τους Tigers, ο Kucherak εμφανίστηκε σε 16 παιχνίδια και είχε 12 at-bats, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με μέσο όρο 0,250 και δύο RBI.

Το LSU αντιμετωπίζει μια σημαντική έλλειψη σε infielders, με πολλούς παίκτες από την ομάδα της περασμένης σεζόν να προχωρούν. Ο Τζάρεντ Τζόουνς και ο Τόμι Γουάιτ είναι πιθανό να γίνουν επαγγελματίες, ο Μπεν Νίπολτ δεν είναι πλέον κατάλληλος και η Όστεν Ρόελγκ μεταγράφεται στη Γιούτα. Επιπλέον, και οι τρεις αλιείς έχουν αποφοιτήσει ή κατευθύνονται αλλού. Αυτό αφήνει τον Stephen Milam, τον Michael Braswell III και πιθανώς τον Josh Pearson ως τις μόνες επιλογές που απομένουν, με το μελλοντικό τους καθεστώς αβέβαιο.

Τόσο ο Braswell III όσο και ο Pearson είναι πιθανό να επιλεγούν στο MLB Draft του 2024, αλλά έχουν ακόμα ένα χρόνο επιλεξιμότητας. Με αυτά τα κενά στο εσωτερικό πεδίο, η πύλη μεταφοράς θα είναι ένας κρίσιμος πόρος για το LSU καθώς εργάζονται για να καλύψουν αυτές τις θέσεις.

Η απόφαση του πρωτοετούς φοιτητή του LSU Ryan Kucherak να εισέλθει στην πύλη μεταγραφών έχει αυξήσει τον επείγοντα χαρακτήρα της προσθήκης εσωτερικών ομάδων στην ομάδα. Η ανάγκη του LSU για infielders έχει γίνει από σημαντική σε απολύτως απαραίτητη. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με τις αλλαγές στο ρόστερ του LSU καθώς πλοηγούνται σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο. Ακολουθήστε μας στο Twitter @LSUTigersWire και κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις σχετικά με το State University της Λουιζιάνα.

Αφήστε μια απάντηση