• 01/07/2024 16:13

Ο Rai από την Αγγλία ισοβαθμεί στην πρώτη θέση στο Rocket Mortgage Classic

Ο Rai από την Αγγλία ισοβαθμεί στην πρώτη θέση στο Rocket Mortgage Classic

Ο Άαρον Ράι του Άγγλου έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο γύρο του Rocket Mortgage Classic, κάνοντας επτά πουλάκια για να πετύχει ένα επτά κάτω από το 65. Αυτό το σκορ του επέτρεψε να μοιραστεί το προβάδισμα με τον Αμερικανό Akshay Bhatia στο 13 κάτω, βάζοντας τους δύο σουτ μπροστά από το υπόλοιπο γήπεδο στο Ντιτρόιτ.

Ο Rai, ένας 29χρονος με δύο νίκες σταδιοδρομίας στο DP World Tour, άρχισε να χτίζει δυναμική με τέσσερα πουλιά σε πέντε τρύπες από την έβδομη. Ολοκλήρωσε τον γύρο του δυνατά με δύο επιπλέον πουλάκια για να εξασφαλίσει τη θέση του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ράι εξέφρασε ότι δεν έχει κάνει καμία σημαντική αλλαγή στο παιχνίδι του φέτος, αλλά επικεντρώθηκε στη διατήρηση σταθερών θεμελιωδών στοιχείων που τον έχουν εξυπηρετήσει καλά.

Ακολουθούν στενά οι Rai και Bhatia από τη Νότια Αφρική, Erik van Rooyen και οι Αμερικανοί Cameron Young, Taylor Montgomery και Troy Merritt, όλοι ισόπαλοι στο 11 under. Ο προηγούμενος πρωταθλητής Rickie Fowler κάθεται στο έξι κάτω μετά από ένα ισοδύναμο 72 στον δεύτερο γύρο του.

Επιπλέον, τρεις άλλοι Άγγλοι παίκτες, ο Ντέιβιντ Σκινς, ο Κάλουμ Τάρεν και ο Χάρι Χολ, έκαναν επίσης το cut για το υπόλοιπο του τουρνουά, δείχνοντας ισχυρή παρουσία στον πίνακα κατάταξης. Ο ανταγωνισμός παραμένει σφιχτός καθώς οι παίκτες προχωρούν στον τρίτο γύρο του Rocket Mortgage Classic.

Αφήστε μια απάντηση