• 06/07/2024 08:50

Ο Tatum, ο Brown και άλλοι παίκτες των Celtics γιορτάζουν την αποχώρηση του Kemba Walker

Ο Tatum, ο Brown και άλλοι παίκτες των Celtics γιορτάζουν την αποχώρηση του Kemba Walker

Ο Kemba Walker, πρώην παίκτης του NBA, ανακοίνωσε την αποχώρησή του την Τρίτη μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στο μπάσκετ. Ο Γουόκερ είχε μια αξιοσημείωτη κολεγιακή καριέρα στο UConn, οδηγώντας τους Χάσκι σε ένα πρωτάθλημα το 2011. Επιλέχθηκε ένατος συνολικά στο ντραφτ του ΝΒΑ το 2011 και συνέχισε με μια επιτυχημένη 12ετή καριέρα, κερδίζοντας τέσσερις συμμετοχές σε All Star.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Μπόστον Σέλτικς από το 2019-2021, ο Γουόκερ όχι μόνο επέδειξε τις ικανότητές του στο σκοράρισμα, αλλά παρείχε επίσης ηγεσία και σταθερότητα στην ομάδα. Η παρουσία του ήταν καθοριστική για το franchise, ειδικά μετά από μια δύσκολη σεζόν το 2018-2019.

Ο αντίκτυπος του Γουόκερ στους πρώην συμπαίκτες του στους Σέλτικς ήταν εμφανής καθώς παίκτες όπως ο Τζέισον Τέιτουμ, ο Τζέιλεν Μπράουν και ο Μάρκους Σμαρτ του έδωσαν συγχαρητήρια για την απόσυρσή του. Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε μετά την ανακοίνωσή του, αυτοί οι παίκτες εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό τους για τη συνεισφορά του Walker στην ομάδα.

Συνολικά, η αποχώρηση του Kemba Walker σηματοδοτεί το τέλος μιας εντυπωσιακής καριέρας στο μπάσκετ και αφήνει πίσω του μια κληρονομιά σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης εντός και εκτός γηπέδου.

Αφήστε μια απάντηση