• 06/07/2024 09:56

Ο Tobias Harris πρόκειται να ενταχθεί στο Ντιτρόιτ στο free Agency: Report

Ο Tobias Harris πρόκειται να ενταχθεί στο Ντιτρόιτ στο free Agency: Report

Αφού πέρασε πάνω από πέντε χρόνια με τους Sixers, ο Tobias Harris επιστρέφει τώρα στο Ντιτρόιτ. Ο φόργουορντ συμφώνησε να ενταχθεί στους Πίστονς για διετές συμβόλαιο 52 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως ανέφερε ο Adrian Wojnarowski του ESPN. Ο Χάρις έπαιξε στο παρελθόν 157 παιχνίδια για τους Πίστονς πριν ενταχθεί στους Σίξερς το 2019.

Ο χρόνος του Χάρις στη Φιλαδέλφεια σημαδεύτηκε από μικτά αποτελέσματα, με την ομάδα να αποτυγχάνει να περάσει τον δεύτερο γύρο των πλέι οφ κατά τη διάρκεια της θητείας του. Παρά ορισμένες σταθερές κανονικές σεζόν και δυνατές επιδόσεις στα πλέι οφ, ο Χάρις τελικά δεν κατάφερε να βοηθήσει τους Σίξερς να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους για πρωτάθλημα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Φιλαδέλφεια, ο Χάρις είχε κατά μέσο όρο 17,6 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ ανά παιχνίδι. Άφησε επίσης το στίγμα του στην ιστορία της ομάδας με 575 τρίποντα, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στην ιστορία του franchise.

Κατευθυνόμενος προς το Ντιτρόιτ, ο Χάρις θα ενταχθεί σε μια νεαρή ομάδα των Πίστονς με επικεφαλής παίκτες όπως ο Κέιντ Κάνινγκχαμ και ο Άουσαρ Τόμπσον. Η ομάδα τερμάτισε με το χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ την περασμένη σεζόν με 14-68, αλλά θέλει να ξαναχτίσει και να αναπτύξει το νεαρό ταλέντο της.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου του με τους Sixers, ο Χάρις υπηρέτησε ως μέντορας σε νεότερους παίκτες όπως ο Tyrese Maxey και ο Ricky Council IV. Ο Συμβούλιο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την καθοδήγηση και τον επαγγελματισμό του Χάρις, αναγνωρίζοντας τον αντίκτυπο που είχε ο βετεράνος φόργουορντ στην εξέλιξή του εντός και εκτός παρκέ.

Καθώς ο Χάρις ξεκινά αυτό το νέο κεφάλαιο με τους Πίστονς, αφήνει πίσω του μια κληρονομιά στη Φιλαδέλφεια ως αφοσιωμένος παίκτης και μέντορας στους συμπαίκτες του.

Αφήστε μια απάντηση