• 03/07/2024 17:27

Ο τραυματισμός στον ώμο αναγκάζει την Aryna Sabalenka να αποσυρθεί από το Wimbledon ως νούμερο 3

Ο τραυματισμός στον ώμο αναγκάζει την Aryna Sabalenka να αποσυρθεί από το Wimbledon ως νούμερο 3

Η Aryna Sabalenka, επαγγελματίας τενίστρια, φωτογραφήθηκε να εξασκεί το backhand της πριν από το The Championships Wimbledon 2024 στο All England Lawn Tennis and Croquet Club στο Λονδίνο, Αγγλία. Ωστόσο, η Sabalenka αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το τουρνουά λόγω τραυματισμού στον ώμο.

Ο τρίτος παίκτης επρόκειτο να παίξει με την Emina Bektas από τις Ηνωμένες Πολιτείες στον πρώτο γύρο του Wimbledon. Η Sabalenka είχε πόνους στον ώμο από τότε που αποχώρησε από τον προημιτελικό του Berlin Ladies Open πριν από μια εβδομάδα. Παρά το γεγονός ότι έκανε τα πάντα για να ετοιμαστεί για το Wimbledon, ο ώμος της δεν συνεργάστηκε.

Εκφράζοντας την απογοήτευσή της στο Instagram, η Sabalenka ανέφερε ότι το τουρνουά έχει μεγάλη σημασία για εκείνη και υποσχέθηκε να επιστρέψει πιο δυνατή την επόμενη χρονιά. Έχει φτάσει στα ημιτελικά του Wimbledon στις δύο τελευταίες εμφανίσεις της, κάνοντας αυτή την απόσυρση ακόμα πιο απογοητευτική.

Η Sabalenka εξήγησε ότι αν και μπορούσε να εξασκηθεί, το σερβίς ήταν προβληματικό λόγω του τραυματισμού της. Παρά το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, αποκατάσταση και διάφορες θεραπείες, δεν μπόρεσε να θεραπεύσει εγκαίρως για το τουρνουά. Ως αποτέλεσμα, θα αντικατασταθεί από την Erika Andreeva από τη Ρωσία, η οποία έχασε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Αφήστε μια απάντηση