• 29/06/2024 14:12

Ο Βάργκα από την Ουγγαρία πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από φρικτό τραυματισμό στο Euro

Ο Βάργκα από την Ουγγαρία πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από φρικτό τραυματισμό στο Euro

Μετά από μια φρικτή σύγκρουση κατά τη διάρκεια του αγώνα του Euro 2024 με τη Σκωτία, ο Ούγγρος επιθετικός Barnabas Varga χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση πολλαπλών καταγμάτων στο πρόσωπό του. Ο 29χρονος παίκτης της Φερεντσβάρος ενεπλάκη σε σύγκρουση στον αέρα με τον τερματοφύλακα της Σκωτίας Άνγκους Γκουν καθώς και οι δύο πήγαν για σέντρα.

Μετά το περιστατικό, ο Βάργκα παρακολουθήθηκε γρήγορα από γιατρούς στο γήπεδο με τους συμπαίκτες του να κάνουν σήμα για βοήθεια και να κρατούν σεντόνια για προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η Ουγγρική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι ο Βάργκα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Στουτγάρδης και τώρα αναρρώνει στο σπίτι της στην Ουγγαρία.

Παρά τον τραυματισμό του Βάργκα, η Ουγγαρία κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη με 1-0 επί της Σκωτίας με τον Κέβιν Τσόμποτ να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτή η νίκη κρατά ζωντανές τις ελπίδες της Ουγγαρίας για πρόκριση στους «16» ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες του τουρνουά, με την τύχη τους να εξαρτάται από τα αποτελέσματα των προσεχών αγώνων.

Μετά τον αγώνα, οι συμπαίκτες του Βάργκα έδειξαν την υποστήριξή τους κρατώντας ψηλά τη φανέλα του σε μια ομαδική φωτογραφία, δείχνοντας την αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον τους για τον τραυματισμένο συνάδελφό τους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Αφήστε μια απάντηση