• 01/07/2024 16:44

Ο Wade ενεργοποιήθηκε από τους Giants ως δύο βασικοί χτυπητές που τοποθετήθηκαν στο IL

Ο Wade ενεργοποιήθηκε από τους Giants ως δύο βασικοί χτυπητές που τοποθετήθηκαν στο IL

Οι Γίγαντες ενεργοποίησαν τον ΛαΜόντε Γουέιντ Τζούνιορ από τη λίστα τραυματιών πριν από την έναρξη της σειράς τους εναντίον των Λος Άντζελες Ντότζερς την Παρασκευή το βράδυ στο Oracle Park. Ο Infielder Thairo Estrada (διάστρεμμα αριστερού καρπού) και ο Wilmer Flores (τενοντίτιδα δεξιού γόνατος) τοποθετήθηκαν στο IL για να κάνουν χώρο στο ρόστερ. Ο Shortstop Tyler Fitzgerald ανακλήθηκε επίσης από το Triple-A Sacramento.

Ο Γουέιντ, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τις 28 Μαΐου λόγω τραυματισμού του οπίσθιου μηριαίου, ολοκλήρωσε μια αποστολή απεξάρτησης με το Σακραμέντο προτού ενεργοποιηθεί. Ο μάνατζερ των Giants, Μπομπ Μέλβιν, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του Γουέιντ, τονίζοντας το βασικό του ποσοστό και τον παράγοντα συμπλέκτη που χάθηκαν ενώ ήταν εκτός. Ο Wade είχε χτυπήσει 0,333 με δύο home runs, 17 RBI και ένα OPS καλύτερο στην καριέρα του σε 52 παιχνίδια πριν από τον τραυματισμό του.

Ο Estrada, ο οποίος οδηγεί τους Giants με 39 RBI και είναι ισόπαλος για τη δεύτερη θέση με εννέα παιχνίδια εντός έδρας, τοποθετήθηκε στο IL κατά τη διάρκεια μιας ύφεσης όπου χτυπούσε 0,164 με τρία επιπλέον χτυπήματα βάσης σε 18 παιχνίδια. Ο Μέλβιν ανέφερε ότι η Εστράδα αντιμετώπιζε, μεταξύ άλλων, προβλήματα με τον αντίχειρα και τον καρπό.

Άλλες ενημερώσεις τραυματισμών περιελάμβαναν την επιτυχημένη συνεδρία του Kyle Harrison μετά από γρατσουνιές από την τελευταία του εκκίνηση λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Ο Alex Cobb έκανε επίσης μια συνεδρία και πρόκειται να ξεκινήσει την απεξάρτηση με το Single-A San Jose την Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση