• 03/07/2024 21:04

Οι Cardinals θα αντιμετωπίσουν τους Bills στην έναρξη της σεζόν τους σε 69 ημέρες.

Οι Cardinals θα αντιμετωπίσουν τους Bills στην έναρξη της σεζόν τους σε 69 ημέρες.

Ξεκινώντας μια νέα εβδομάδα στην offseason του NFL τη Δευτέρα πριν από τις 4 Ιουλίου, είμαστε μόλις μια μέρα πιο κοντά στην έναρξη της σεζόν. Οι Arizona Cardinals έχουν προγραμματιστεί να αντιμετωπίσουν τους Buffalo Bills στο δρόμο στο Highmark Stadium στο Orchard Park της Νέας Υόρκης στις 8 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σε 69 ημέρες. Προς το παρόν, δεν υπάρχει παίκτης στο ρόστερ των Cardinals που να φορά τη φανέλα με το Νο. 69.

Το να φοράς τη φανέλα με το Νο. 69 στο NFL μπορεί να θεωρηθεί λίγο αμφιλεγόμενο λόγω του υπονοούμενός του, οπότε χρειάζεται ένα ιδιαίτερο είδος παίκτη για να το φορέσει με αυτοπεποίθηση. Τα τελευταία χρόνια, κανένας παίκτης με μεγάλη επίδραση δεν έχει φορέσει το νούμερο. Ο Έβαν Μάθις το φόρεσε το 2016, αλλά η σεζόν του διακόπηκε λόγω τραυματισμού μετά από μόλις τέσσερις αγώνες. Ο τελευταίος σημαντικός παίκτης που φόρεσε τη φανέλα με το Νο. 69 για τους Cardinals ήταν ο Mike Gandy το 2007-2009. Κατά τη διάρκεια του χρόνου του με την ομάδα, οι Cardinals κέρδισαν το τμήμα δύο φορές και μάλιστα έκαναν μια εμφάνιση στο Super Bowl.

Κατά τη διάρκεια των τριών σεζόν του με τους Cardinals, ο Mike Gandy έπαιξε και ξεκίνησε 44 παιχνίδια ως αρχικό αριστερό τάκλιν της ομάδας. Ήταν ο τελευταίος του σταθμός στην οκταετή καριέρα του στο NFL. Καθώς συνεχίζουμε να μετράμε αντίστροφα τις μέρες μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν, φροντίστε να συντονιστείτε αύριο για περισσότερες ενημερώσεις. Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερο περιεχόμενο που σχετίζεται με τον Cardinal, ακούστε το πιο πρόσφατο επεισόδιο του podcast του Cards Wire, Rise Up, See Red, που είναι διαθέσιμο στο Spotify, στο YouTube ή στο Apple Podcast.

Αφήστε μια απάντηση