• 01/07/2024 17:21

Οι καρχαρίες επιλέγουν να μην επεκτείνουν την προσφορά στο Zadina, Studnicka

Οι καρχαρίες επιλέγουν να μην επεκτείνουν την προσφορά στο Zadina, Studnicka

Σύμφωνα με μια πηγή από το San Jose Hockey Now, φαίνεται ότι οι Sharks δεν θα προκριθούν στους RFAs Filip Zadina και Jack Studnicka. Η επίσημη προθεσμία για τις προκριματικές προσφορές είναι η Κυριακή, οπότε τότε θα ληφθεί η τελική απόφαση για τους Zadina και Studnicka. Εάν οι Sharks επιλέξουν να μην τους προκριθούν, η Zadina και η Studnicka θα γίνουν απεριόριστοι ελεύθεροι πράκτορες την 1η Ιουλίου.

Ο γενικός διευθυντής των Sharks, Mike Grier, είχε αναφέρει νωρίτερα ότι ο Zadina εξετάζεται για επιστροφή στην ομάδα, αλλά δεν επιβεβαίωσε τίποτα. Αυτή η αβεβαιότητα μπορεί να οφείλεται εν μέρει στις πρόσφατες εξαγορές των επιθετικών Barclay Goodrow, Ty Dellandrea, Carl Grundstrom και Egor Afanasyev. Αυτές οι νέες προσθήκες στην ομάδα φέρνουν ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από τους Zadina και Studnicka, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την απόφαση για την πρόκρισή τους.

Με περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο παιχνιδιού, μπορεί να είναι στρατηγική κίνηση για τους Sharks να επικεντρωθούν σε παίκτες που ταιριάζουν στο συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού που προσπαθεί να καλλιεργήσει ο Grier μέσα στην ομάδα. Ενώ ο Zadina και ο Studnicka είναι ταλαντούχοι παίκτες, οι πρόσφατες αποκτήσεις της ομάδας μπορεί να υποδηλώνουν μια αλλαγή στη στρατηγική του ρόστερ τους προς μια πιο σωματική και δύσκολη προσέγγιση ενάντια στο παιχνίδι. Τελικά, η απόφαση σχετικά με τους Zadina και Studnicka θα οριστικοποιηθεί την Κυριακή, ρίχνοντας φως στα σχέδια των Sharks για το lineup τους να προχωρήσουν.

Αφήστε μια απάντηση