• 06/07/2024 08:09

Παρακολουθώντας το αγαπημένο σας πρόσωπο να ξεθωριάζει: Οι καταστροφικές συνέπειες μιας τρομερής ασθένειας

Παρακολουθώντας το αγαπημένο σας πρόσωπο να ξεθωριάζει: Οι καταστροφικές συνέπειες μιας τρομερής ασθένειας

Σε συνομιλία της με το Mako Health ανέφερε ότι η μητέρα της μόλις είχε αναρρώσει από λέμφωμα όταν άρχισε να αισθάνεται ξανά αδιαθεσία. Η οικογένεια αρχικά ανακουφίστηκε όταν της είπαν ότι η τελευταία θεραπεία της μητέρας της ήταν η τελευταία που χρειαζόταν. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, άρχισε να αισθάνεται γενική αδυναμία και δεν μπορούσε να σταθεί. Αρχικά απέδωσαν τα συμπτώματά της στα αποτελέσματα της θεραπείας, αλλά η κατάστασή της συνέχισε να επιδεινώνεται. Ανέπτυξε υψηλό πυρετό, σύγχυση και δυσκολία στην ομιλία.

Η Susie τελικά παραπέμφθηκε για θεραπεία στο νοσοκομείο Kaplan, όπου οι γιατροί έκαναν πολλαπλές εξετάσεις για να προσδιορίσουν την αιτία της ασθένειάς της. Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες αβεβαιότητας, τελικά επιβεβαίωσαν ότι είχε προσβληθεί από έναν σοβαρό ιό. Η ασθένεια είχε εξελιχθεί γρήγορα, επηρεάζοντας το εγκεφαλικό της στέλεχος, και παρά την καταστολή και τον αερισμό, πέθανε λίγο αργότερα.

Τώρα, η Amelie θέλει να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κινδύνους των ασθενειών που μεταδίδονται από τα κουνούπια, τονίζοντας τη σημασία της λήψης αυτών των ασθενειών στα σοβαρά, ειδικά για άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Θέλει οι άλλοι να καταλάβουν ότι ένα απλό τσίμπημα κουνουπιού μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες.

Μέσα στην προσωπική τραγωδία, το μήνυμα της Amelie χρησιμεύει ως υπενθύμιση της σοβαρότητας ορισμένων ασθενειών και της ανάγκης για επαγρύπνηση για την προστασία του εαυτού και των αγαπημένων προσώπων.

Αφήστε μια απάντηση