• 03/07/2024 20:41

Περιστατικό ασφαλείας δεδομένων ανακοινώθηκε από τα Bloom Health Centers

Περιστατικό ασφαλείας δεδομένων ανακοινώθηκε από τα Bloom Health Centers

Η Psych Associates of Maryland LLC, γνωστή και ως Bloom Health Centers, πάροχος υπηρεσιών ψυχικής υγείας στο Timonium, ανέφερε πρόσφατα ένα περιστατικό ασφάλειας δεδομένων που μπορεί να έχει θέσει σε κίνδυνο τις προσωπικές και προστατευμένες πληροφορίες υγείας ορισμένων ατόμων. Αυτή η ειδοποίηση στοχεύει να παράσχει λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό και τους διαθέσιμους πόρους για να βοηθήσει τους πληγέντες.

Ορισμένοι ασθενείς μπορεί να έχουν λάβει προηγούμενη θεραπεία σε εταιρείες που εξαγοράστηκαν από την Bloom Health, όπως η Psych Associates of Maryland, η Comprehensive Behavioral Health και η Kraus Behavioral Health. Την 1η Νοεμβρίου 2023, η Bloom Health ανακάλυψε ύποπτη δραστηριότητα στο γραμματοκιβώτιο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός χρήστη που συνδέεται με την εταιρεία. Έγιναν άμεσες ενέργειες για την ασφάλεια του γραμματοκιβωτίου και ξεκίνησε έρευνα με τη βοήθεια εταιρείας εγκληματολογικών υπολογιστών για να διαπιστωθεί η έκταση του συμβάντος.

Μετά την έρευνα, η Bloom Health επιβεβαίωσε στις 6 Δεκεμβρίου 2023 ότι η πρόσβαση στο γραμματοκιβώτιο ενός υπαλλήλου μπορεί να είχε γίνει χωρίς εξουσιοδότηση. Στη συνέχεια επιστρατεύτηκε μια ανεξάρτητη ομάδα για να ελέγξει όλα τα δεδομένα στο γραμματοκιβώτιο, η οποία ολοκληρώθηκε στις 25 Μαρτίου 2024. Καταβλήθηκαν προσπάθειες για να εντοπιστούν τα τρέχοντα στοιχεία επικοινωνίας για όλα τα άτομα που επηρεάστηκαν και οι επίσημες ειδοποιήσεις ολοκληρώθηκαν έως τις 10 Ιουνίου 2024.

Οι παραβιασμένες πληροφορίες διέφεραν μεταξύ των ατόμων, αλλά μπορεί να περιλάμβαναν ονόματα, διευθύνσεις, στοιχεία ασφάλισης υγείας, πληροφορίες Medicaid/Medicare και ιατρικά αρχεία, όπως διαγνώσεις, συνταγές, θεραπείες και διαδικασίες. Ένας μικρός αριθμός ατόμων ενδέχεται να έχουν επίσης εκτεθεί τους αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, τους αριθμούς καρτών πληρωμής ή/και τους αριθμούς άδειας οδήγησης. Η Bloom Health συνεχίζει να εργάζεται επιμελώς για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να βοηθήσει τους πληγέντες.

Αφήστε μια απάντηση