• 06/07/2024 02:51

Police officers describe traffic stop as ‘otherworldly’ after stopping UFO-inspired vehicle | US News

Police officers describe traffic stop as ‘otherworldly’ after stopping UFO-inspired vehicle | US News

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Crawford στο Μιζούρι έλαβε πρόσφατα επαίνους για μια ανάλαφρη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με μια συνάντηση με ένα μοναδικό όχημα, που φέρεται να δημιουργήθηκε από έναν άνδρα από την Ιντιάνα. Το πρακτορείο μοιράστηκε εικόνες του οχήματος, το οποίο έμοιαζε με UFO, στη σελίδα του στο Facebook αφού οι αστυνομικοί το τράβηξαν κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας.

Στην ανάρτηση στο Facebook, το πρακτορείο σχολίασε χιουμοριστικά την ασυνήθιστη συνάντηση, αναφέροντας ότι το όχημα έμοιαζε λίγο έξω από αυτόν τον κόσμο στην κομητεία Crawford. Δήλωσαν ότι τα «φιλικά ανθρωποειδή» μέσα στο όχημα τύπου UFO «ήρθαν με την ησυχία τους» και ταξίδευαν σε ένα φεστιβάλ στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού, μια πόλη γνωστή για τη σχέση της με την εξωγήινη δραστηριότητα.

Η ανταπόκριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην ανάρτηση ήταν γεμάτη χιούμορ, με τους χρήστες να μοιράζονται τις δικές τους παρατηρήσεις του οχήματος και ακόμη και να κάνουν αναφορές σε δημοφιλή επιστημονική φαντασία. Υπήρξαν επίσης ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια του οχήματος που εκφράστηκαν από ορισμένους χρήστες.

Οι αναφορές επιβεβαίωσαν ότι ο ιδιοκτήτης του πιατακιού ήταν από την Ιντιάνα και ότι το όχημα είχε κατασκευαστεί από ένα τροποποιημένο Geo Metro του 1991. Η παιχνιδιάρικη προσέγγιση του πρακτορείου στην ασυνήθιστη συνάντηση επαινέστηκε από πολλούς, προσθέτοντας μια διασκεδαστική και διασκεδαστική ανατροπή σε αυτό που θα μπορούσε να ήταν μια τυπική στάση κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση