• 26/06/2024 20:44

Πώς η επιχείρησή σας με ακίνητα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην κοινότητα

Πώς η επιχείρησή σας με ακίνητα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην κοινότητα

Οι επαγγελματίες του real estate συχνά δείχνουν τη δέσμευσή τους προς την κοινότητα, προσφέροντας εθελοντικά και υποστηρίζοντας φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ωστόσο, η καθημερινή τους δουλειά να βοηθούν τους ανθρώπους να αγοράζουν και να πουλούν σπίτια έχει σημαντικό αντίκτυπο στις γειτονιές που εξυπηρετούν. Πολλοί επαγγελματίες κατανοούν ότι η εργασία τους έχει τη δυνατότητα να επιφέρει θετικές αλλαγές στις κοινότητές τους. Επικεντρώνονται στη δημιουργία ευκαιριών ιδιοκτησίας σπιτιού για υποεξυπηρετούμενους καταναλωτές, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία τους για να κάνουν τη διαφορά. Σε αυτό το επεισόδιο, ο παρουσιαστής Marki Lemons Ryhal συζητά πώς δύο επαγγελματίες του real estate χρησιμοποιούν την επιχείρησή τους για να ωφελήσουν τις κοινότητές τους, χάρη στη χορηγία του Open Door.

Ο Bo Menkiti είναι ο μεσίτης-ιδιοκτήτης της Keller Williams Capital Properties στην Ουάσιγκτον, DC Η αποστολή της εταιρείας του είναι να μεταμορφώνει τις ζωές, τις σταδιοδρομίες και τις κοινότητες μέσω ακίνητης περιουσίας. Επιπλέον, είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του The Menkiti Group, μιας εταιρείας παροχής υπηρεσιών ακινήτων που έχει επενδύσει πάνω από 390 εκατομμύρια δολάρια σε αναδυόμενες αστικές γειτονιές και έχει αναπτύξει πάνω από 4,7 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια ακίνητης περιουσίας. Η εταιρεία Menkiti σχεδιάζει να επεκτείνει τις επενδύσεις της σε γειτονιές στο μέλλον.

Η Jessica Thompson, GREEN, είναι ο μεσίτης-ιδιοκτήτης του Cityburb Homes στην Οκλαχόμα Σίτι. Έχει επικεντρωθεί στο να φέρει νέους ιδιοκτήτες σπιτιού σε μια γειτονιά χαμηλού εισοδήματος όπου αγόρασε το πρώτο της ακίνητο το 2013 για 75.000 $. Η Thompson πούλησε πρόσφατα ένα ακίνητο στην περιοχή για $50.000 πάνω από την τιμή που ζητούσε. Συμμετέχει ενεργά σε εθνικές και τοπικές επιτροπές στέγασης για να εξασφαλίσει πιο ποιοτικές και οικονομικά προσιτές επιλογές στέγασης για τους κατοίκους της Οκλαχόμα Σίτι.

Ο οικοδεσπότης της σειράς The REALTOR® to REALTOR®, Marki Lemons Ryhal, είναι διαχειριστής μεσίτης, συγγραφέας μπεστ σέλερ και εθνικός ομιλητής με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο μάρκετινγκ. Μέσω αυτού του podcast, στοχεύει να αλλάξει τη συνομιλία του κλάδου προς όφελος τόσο των επαγγελματιών του real estate όσο και των πελατών τους. Η Lemons Ryhal συνεργάζεται με επαγγελματίες από όλη τη χώρα για να συζητήσει πώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της αγοράς, βελτιώνουν τις πωλήσεις, εξοικονομούν χρόνο και χρήμα και μοιράζονται εξαιρετικές εμπειρίες από την επιτόπια εργασία τους.

Αφήστε μια απάντηση