• 06/07/2024 07:04

Project American Worker: Οικοδομώντας μια νέα συναίνεση

Project American Worker: Οικοδομώντας μια νέα συναίνεση

Στο επίκεντρο της συνεχιζόμενης αλλαγής στην αμερικανική πολιτική βρίσκεται μια έντονη συζήτηση για το πώς να ενισχυθεί η ευημερία των εργαζομένων. Δυστυχώς, αυτή η συζήτηση συχνά στερείται μιας κοινής κατανόησης που να βασίζεται σε συγκεκριμένα γεγονότα και στατιστικά δεδομένα σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση των Αμερικανών εργαζομένων.

Το American Worker Project στοχεύει να γεφυρώσει αυτό το χάσμα προσφέροντας πρωτότυπες αναλύσεις από μελετητές του EIG, έρευνα της κοινής γνώμης και ποικίλα δοκίμια προσκεκλημένων. Ο απώτερος στόχος αυτού του έργου είναι να καθιερωθεί μια τόσο αναγκαία συναίνεση για την κατάσταση των Αμερικανών εργαζομένων που υπερβαίνει τα πολιτικά και ιδεολογικά εμπόδια.

Με την επίτευξη αυτής της συναίνεσης, μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για έναν πιο εποικοδομητικό διάλογο σχετικά με τις ιδέες και τις πολιτικές που απαιτούνται για να διασφαλιστεί ότι η οικονομία λειτουργεί με το πλήρες δυναμικό της. Αυτό θα επιτρέψει στους Αμερικανούς εργαζόμενους να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους και να ευδοκιμήσουν στο εργατικό δυναμικό.

Αφήστε μια απάντηση