• 06/07/2024 02:02

Roswell, New Mexico, Commemorates Global UFO Day

Roswell, New Mexico, Commemorates Global UFO Day

Η Παγκόσμια Ημέρα ΑΤΙΑ, που γιορτάζεται στις 2 Ιουλίου, τιμά την επέτειο του περιστατικού στο Ρόσγουελ το 1947, όπου ένα μετεωρολογικό μπαλόνι του στρατού συνετρίβη στο Νέο Μεξικό, πυροδοτώντας θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με μια κυβερνητική συγκάλυψη. Οι λάτρεις των UFO γιορτάζουν αυτή την ημέρα καθώς οι Αμερικανοί προετοιμάζονται για τους εορτασμούς της Ημέρας της Ανεξαρτησίας τους.

Η πόλη Roswell, η αυτοαποκαλούμενη πρωτεύουσα των UFO του κόσμου, φιλοξενεί το ετήσιο Φεστιβάλ UFO κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προσελκύοντας κόσμο από όλο τον κόσμο. Η εκδήλωση σχεδόν διπλασιάζει τον πληθυσμό της πόλης, με τις πωλήσεις των εμπόρων να εκτοξεύονται στα ύψη. Η δημοτική σύμβουλος Juliana Halvorson ανέφερε στο «Elizabeth Vargas Reports» του NewsNation ότι το φεστιβάλ περιλαμβάνει διαγωνισμούς κοστουμιών, ομιλητές, πάνελ και δραστηριότητες φιλικές προς την οικογένεια, καλωσορίζοντας τόσο πιστούς όσο και σκεπτικιστές.

Αν και δεν υπάρχουν πολλές θεάσεις UFO στο Roswell στις μέρες μας, ο Halvorson σημείωσε το αυξημένο ενδιαφέρον για τον τουρισμό UFO μετά τους ισχυρισμούς του πληροφοριοδότη David Grusch σχετικά με υποτιθέμενα κυβερνητικά προγράμματα που αφορούν μη ανθρώπινη τεχνολογία. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αρνήθηκε αυτούς τους ισχυρισμούς. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να έχουν ανοιχτό μυαλό και να εξερευνήσουν το μουσείο UFO του Roswell, όπου βρίσκεται η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη UFO στον κόσμο, για να μάθουν περισσότερα για το τι συμβαίνει στον κόσμο. Είτε είστε αληθινοί πιστοί είτε αναζητάτε λίγη οικογενειακή διασκέδαση, η πόλη Roswell προσφέρει κάτι για όλους την Παγκόσμια Ημέρα UFO.

Αφήστε μια απάντηση