• 03/07/2024 16:45

Sega Announces Crazy Taxi Reboot: An Open-World, Massively Multiplayer AAA Game

Sega Announces Crazy Taxi Reboot: An Open-World, Massively Multiplayer AAA Game

Η Sega ανακοίνωσε ότι εργάζονται για μια επανεκκίνηση της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών Crazy Taxi. Αυτό το νέο παιχνίδι περιγράφεται ως ένας τίτλος AAA ανοιχτού κόσμου, μαζικά για πολλούς παίκτες. Το Crazy Taxi εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε arcades το 1999 και αργότερα βρήκε επιτυχία σε κονσόλες όπως το Dreamcast. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός οδηγού ταξί που τρέχει μέσα στην πόλη για να παραδώσει τους επιβάτες στους προορισμούς τους ενώ εκτελούν ακροβατικά για επιπλέον πόντους.

Κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2023, η Sega αποκάλυψε νέα παιχνίδια σε franchise όπως το Jet Set Radio, το Shinobi, το Golden Axe, το Streets of Rage και το Crazy Taxi. Το teaser τρέιλερ παρουσίασε σύντομα αποσπάσματα παιχνιδιού από καθένα από αυτά τα παιχνίδια που επιστρέφουν. Σε μια συνέντευξη βίντεο με επίκεντρο τους προγραμματιστές, η Sega μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επανεκκίνηση του Crazy Taxi, επιβεβαιώνοντάς το ως ένα παιχνίδι οδήγησης μεγάλης κλίμακας, ανοιχτού κόσμου, μαζικά για πολλούς παίκτες που τροφοδοτείται από την Unreal Engine.

Ο παραγωγός Kenji Kanno δήλωσε ότι το νέο Crazy Taxi θα υποστηρίζει gameplay για πολλούς παίκτες, ενώ θα παραμένει πιστό στο κλασικό στυλ Crazy Taxi. Το παιχνίδι θα διαθέτει έναν χάρτη που μοιάζει με θεματικό πάρκο και θα αντλεί έμπνευση από τη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ. Η εικόνα teaser ενός παίκτη που οδηγεί ένα αστυνομικό αυτοκίνητο υποδηλώνει ότι θα υπάρχουν νέες λειτουργίες στο παιχνίδι. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για την επανεκκίνηση του Crazy Taxi ή για τα άλλα νέα παιχνίδια, οι θαυμαστές είναι ενθουσιασμένοι για το τι επιφυλάσσει η Sega.

Επιπλέον, τον περασμένο μήνα αναφέρθηκε ότι η Sega εργάζεται επίσης σε ένα remake του αρχικού Jet Set Radio ως ξεχωριστό έργο από την επίσημα ανακοινωθείσα επανεκκίνηση franchise. Στιγμιότυπα και πλάνα από το remake του Jet Set Radio κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Ο Wesley, ο συντάκτης ειδήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου για το IGN, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω Twitter στο @wyp100 ή μέσω email στο [email protected]. Για εμπιστευτικές ερωτήσεις, μπορείτε να στείλετε email στον Wesley στη διεύθυνση [email protected].

Αφήστε μια απάντηση