• 03/07/2024 18:32

Sega’s Latest Crazy Taxi Remake Will Feature A Massive Open-World MMO Setting

Sega’s Latest Crazy Taxi Remake Will Feature A Massive Open-World MMO Setting

Η επερχόμενη επανεκκίνηση του Crazy Taxi της Sega πρόκειται να είναι ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου μαζικά για πολλούς παίκτες στο διαδίκτυο (MMO), όπως επιβεβαιώθηκε σε μια συνέντευξη προγραμματιστή στο YouTube. Η συνέντευξη περιλαμβάνει αποσπάσματα από την ομάδα της Sega μαζί με σύντομα στιγμιότυπα του αγώνα. Ο παραγωγός της σειράς Kenji Kanno επαλήθευσε ότι η επανεκκίνηση θα επιτρέψει σε πολλούς παίκτες να συμμετέχουν ταυτόχρονα, αν και οι μηχανισμοί του παιχνιδιού βρίσκονται ακόμα στη φάση δοκιμών. Ο στόχος είναι να διατηρηθεί η ουσία του αρχικού franchise ενσωματώνοντας στοιχεία MMO, με πλάνα που δείχνουν πολλά κίτρινα ταξί να συμμετέχουν σε αγώνες με μετατρέψιμα αυτοκίνητα της αστυνομίας να καταδιώκονται.

Ο χάρτης για την επανεκκίνηση του Crazy Taxi φημολογείται ότι είναι εμπνευσμένος από την Καλιφόρνια, με χαρακτηριστικά «όπως θεματικά πάρκο». Το παιχνίδι έχει αναφερθεί ως τίτλος AAA, υποδεικνύοντας ότι η Sega επενδύει σημαντικούς πόρους στην ανάπτυξή του. Οι σελίδες πρόσληψης θέσεων εργασίας υποδηλώνουν ότι το παιχνίδι κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας την Unreal Engine. Η ιδέα ενός ανοιχτού κόσμου Crazy Taxi ευθυγραμμίζεται καλά με την κατάστασή του ως προκατόχου παιχνιδιών όπως το GTA. Η πτυχή του MMO, ωστόσο, παραμένει μπαλαντέρ, με διχασμένες απόψεις σχετικά με τον πιθανό αντίκτυπό του.

Αυτή η επανεκκίνηση είναι μέρος της τάσης της Sega να επισκέπτεται ξανά νοσταλγικούς τίτλους, καθώς η εταιρεία αποκάλυψε πρόσφατα σχέδια για αναβίωση αρκετών κλασικών IP. Μαζί με το Crazy Taxi, τίτλοι όπως Golden Axe, Jet Set Radio, Shinobi και Streets of Rage ανανεώνονται. Παρά αυτές τις προσπάθειες, ορισμένοι θαυμαστές εξακολουθούν να φωνάζουν για ένα σύγχρονο ριμέικ του απίθανου παιχνιδιού Seaman.

Αφήστε μια απάντηση