• 06/07/2024 07:07

Τα παιδιά αποκτούν πλήθος γνώσεων στο Dog Science Camp

Τα παιδιά αποκτούν πλήθος γνώσεων στο Dog Science Camp

Οι κατασκηνωτές στην κατασκήνωση Mars Petcare Dog Science Camp πέρασαν μια «πόδαρα» την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου μαθαίνοντας για τα σκυλιά και έρχονται από κοντά με τον «καλύτερο φίλο του ανθρώπου». Είναι η 12η χρονιά που το Edgerton Explorit Center φιλοξενεί την κατασκήνωση στο πλαίσιο της σειράς καλοκαιρινών προγραμμάτων για τους νέους της περιοχής. Η κατασκήνωση επιτρέπει σε κατασκηνωτές όπως ο όγδοος μαθητής Τζάστιν Μπρέιναρντ να συναντηθούν και να αλληλεπιδράσουν με σκύλους σε ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Οι κατασκηνωτές συμμετείχαν σε δραστηριότητες όπως μια διαδρομή με εμπόδια όπου καθοδήγησαν τους γούνινο συντρόφους τους μέσα από κρίκους και σήραγγες. Έμαθαν επίσης για τη συμπεριφορά, την περιποίηση, την εκπαίδευση και τη διατροφή του σκύλου. Το αποκορύφωμα της κατασκήνωσης ήταν η τελική έκθεση σκύλων όπου οι κατασκηνωτές και τα σκυλιά τους παρουσίασαν τις δεξιότητές τους και τα κόλπα που έμαθαν όλη την εβδομάδα.

Ένας κατασκηνωτής, ο Asher Heiss, δέχτηκε μια έκρηξη πηδώντας μέσα από ένα τσέρκι με τον γούνινο σύντροφό του, Leo, κατά τη διάρκεια της τελικής έκθεσης σκύλων. Η κατασκήνωση παρείχε μια μοναδική ευκαιρία στους κατασκηνωτές να δεθούν με τα σκυλιά τους και να μάθουν περισσότερα για αυτά τα αγαπημένα ζώα.

Συνολικά, το Mars Petcare Dog Science Camp ήταν μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική εμπειρία για τους κατασκηνωτές και τα σκυλιά τους. Τους επέτρεψε να μάθουν μαζί σε ένα πρακτικό περιβάλλον και να δημιουργήσουν μόνιμες αναμνήσεις με τους γούνινους φίλους τους. Η κατασκήνωση συνεχίζει να είναι ένα δημοφιλές καλοκαιρινό πρόγραμμα στο Edgerton Explorit Center, παρέχοντας πολύτιμα μαθήματα και εμπειρίες σε όλους όσους το παρακολουθούν.

Αφήστε μια απάντηση