• 26/06/2024 20:51

Τελευταίες ενημερώσεις για τις μετοχές Trump Media & Technology (NASDAQ:DJT) στην αγορά

Τελευταίες ενημερώσεις για τις μετοχές Trump Media & Technology (NASDAQ:DJT) στην αγορά

Οι μετοχές της Trump Media & Technology Group Corp. DJT διαπραγματεύονται χαμηλότερα στη συνεδρίαση πριν από την αγορά της Τρίτης. Σύμφωνα με την Benzinga Pro, η μετοχή της DJT έχει κερδίσει πάνω από 94% τους τελευταίους έξι μήνες. Το Trump Media & Technology Group του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, πίσω από την πλατφόρμα Truth Social, δήλωσε στο Just The News ότι θα λάβει μέτρα κατά των ανοικτών πωλητών στο μέλλον. Η εταιρεία έκανε αυτή την ανακοίνωση σε ένα άρθρο Q&A που δημοσιεύτηκε σε μια κατάθεση ανταλλαγής.

Επιπλέον, η εταιρεία άφησε να εννοηθεί επερχόμενες εξελίξεις ροής και πιθανές συγχωνεύσεις και εξαγορές για την επέκταση της επωνυμίας της. Ανέφεραν σχέδια για φιλοξενία ντοκιμαντέρ, εκπομπών και τηλεοπτικών δικτύων που ενδέχεται να ακυρωθούν λόγω μεροληψιών στη βιομηχανία του θεάματος. Με περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και περισσότερους από 600.000 μετόχους, η εταιρεία βρίσκεται σε ισχυρή θέση. Η Truth Social έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση των παράνομων ανοικτών πωλήσεων και συνεργάζεται με τις αρχές για να ασκήσει ποινική δίωξη σε περίπτωση που διαπιστωθεί παράβαση.

Εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2024, η εταιρεία στοχεύει να γίνει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για ειδήσεις και απόψεις. Επίσης, έχουν κάνει τροποποιήσεις στο αρχείο τους σχετικά με την έκδοση κοινών μετοχών και Δικαιωμάτων Αγοράς Μετοχών. Επί του παρόντος, οι μετοχές της DJT διαπραγματεύονται 2,25% χαμηλότερα στα 33,94 $ πριν από την αγορά.

Αποποίηση ευθύνης: Αυτό το περιεχόμενο δημιουργήθηκε εν μέρει με τη βοήθεια εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης και έχει ελεγχθεί και δημοσιευτεί από τους συντάκτες της Benzinga. Οι φωτογραφίες είναι μέσω του Shutterstock. Τα Νέα και τα Δεδομένα της Αγοράς σας παρουσιάζουν τα API της Benzinga. © 2024 Benzinga.com. Ο Benzinga δεν προσφέρει επενδυτικές συμβουλές. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Αφήστε μια απάντηση