• 06/07/2024 10:49

Τι είναι ανοιχτό και κλειστό στις 4 Ιουλίου

Τι είναι ανοιχτό και κλειστό στις 4 Ιουλίου

Η Ημέρα της Ανεξαρτησίας θα γιορταστεί με μπάρμπεκιου, πυροτεχνήματα και μια ημέρα άδειας από την εργασία για πολλούς Αμερικανούς. Η τέταρτη Ιουλίου σηματοδοτεί τη γέννηση της αμερικανικής ανεξαρτησίας, που απορρέει από την υιοθέτηση της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας από το Ηπειρωτικό Κογκρέσο το 1776. Φέτος, οι διακοπές πέφτουν την Πέμπτη.

Αρκετά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά στις 4 Ιουλίου. Οι τοποθεσίες Target και Walmart θα διατηρήσουν το κανονικό τους ωράριο, μαζί με τα περισσότερα παντοπωλεία Kroger όπως τα Fred Meyer, Dillons και Ralphs. Το Sam's Club θα είναι ανοιχτό με προσαρμοσμένο ωράριο για τα μέλη Plus και Club, ενώ οι αποθήκες της Costco θα είναι κλειστές. Το Whole Foods θα λειτουργήσει κανονικά, ενώ το Trader Joe's θα κλείσει νωρίς στις 5 το απόγευμα.

Η Ημέρα της Ανεξαρτησίας είναι εθνική εορτή, που σημαίνει ότι η Ταχυδρομική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, η UPS, η FedEx και οι περισσότερες τράπεζες θα είναι κλειστές. Υπηρεσίες όπως η UPS Express Critical και η FedEx Custom Critical θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες για επείγουσες αποστολές. Μη βασικά κυβερνητικά γραφεία όπως το DMV και οι δημόσιες βιβλιοθήκες θα είναι επίσης κλειστά στις 4 Ιουλίου. Οι διαδικτυακές τραπεζικές υπηρεσίες και τα ΑΤΜ θα παραμείνουν λειτουργικά, παρέχοντας βολικές επιλογές για όσους χρειάζονται πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Αφήστε μια απάντηση