• 06/07/2024 08:21

Το Adena Health δεν πληροί τα πρότυπα που ορίζονται από την Top Healthcare Accreditation Group

Το Adena Health δεν πληροί τα πρότυπα που ορίζονται από την Top Healthcare Accreditation Group

Ένα νοσοκομειακό σύστημα στο Chillicothe έχει ειδοποιηθεί ότι δεν πληροί τα πρότυπα για τη διαπίστευση υγειονομικής περίθαλψης. Η Εθνική Επιτροπή Διασφάλισης Ποιότητας αρνήθηκε τη διαπίστευση της Adena Health για τη διαπίστευση. Το NCQA είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που θεωρείται κορυφαίος οργανισμός διαπίστευσης υγειονομικής περίθαλψης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του NCQA, μόνο τρία άλλα νοσοκομεία στη χώρα δεν έχουν λάβει αυτού του είδους τη διαπίστευση.

Διαπίστευση σημαίνει ότι ένας οργανισμός πληροί ή υπερβαίνει τα πρότυπα. Μια άρνηση σημαίνει ότι δεν το έκανε. Για να πληροί αυτά τα πρότυπα, ένας οργανισμός πρέπει να πληροί μια λίστα απαιτήσεων, συμπεριλαμβανομένων των βέλτιστων πρακτικών και της φροντίδας υψηλής ποιότητας. Το NCQA αξιολογεί τους κλινικούς γιατρούς και τις πρακτικές που χρησιμοποιούν ομαδική εργασία και τεχνολογία για την παροχή συντονισμένης και με επίκεντρο τον ασθενή πρωτοβάθμια φροντίδα.

Η Adena Health άσκησε έφεση κατά της απόφασης και εργάζεται για την αντιμετώπιση του ζητήματος. Ένας εκπρόσωπος της Adena δήλωσε ότι έχουν μακρά, θετική ιστορία με το NCQA και συνεχίζουν να εργάζονται για να ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Αυτή η απόφαση δεν έχει επηρεάσει την ικανότητά τους να αποκτήσουν διαπιστευτήρια και παραμένουν σίγουροι για τα πρότυπα διαπίστευσής τους.

Εκτός από το ζήτημα της διαπίστευσης, η Adena αντιμετωπίζει μια αγωγή σε ομοσπονδιακό δικαστήριο. Έχουν διατυπωθεί ισχυρισμοί ότι η Adena υπέβαλε εν γνώσει της ψευδείς και δόλιες αξιώσεις για πληρωμή στο Medicaid και σε άλλα κρατικά προγράμματα αποζημίωσης. Υπάρχουν επίσης ισχυρισμοί ότι ορισμένοι καρδιολόγοι στο Adena πραγματοποίησαν επεμβάσεις καρδιακής βαλβίδας χωρίς τα κατάλληλα διαπιστευτήρια, κάτι που η οργάνωση διέψευσε.

Αφήστε μια απάντηση