• 06/07/2024 06:40

Το Broken Arrow συνεργάζεται με υγειονομικές υπηρεσίες για να βελτιώσει την αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης ψυχικής υγείας

Το Broken Arrow συνεργάζεται με υγειονομικές υπηρεσίες για να βελτιώσει την αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης ψυχικής υγείας

Το City of Broken Arrow ανακοίνωσε πρόσφατα μια καινοτόμο συνεργασία με στόχο τη βελτίωση των αντιδράσεων έκτακτης ανάγκης ψυχικής υγείας στην κοινότητα. Από την 1η Ιουλίου, τα Τμήματα Αστυνομίας και Πυροσβεστικής του Broken Arrow θα συνεργαστούν με το Family & Children's Services και το Grand Mental Health για να ενισχύσουν την ομάδα πρώτων ανταποκριτών τους.

Οι Υπηρεσίες Family & Children θα συνεργάζονται στενά με το Πυροσβεστικό Τμήμα Broken Arrow, ενώ οι συντονιστές φροντίδας της Grand Mental Health θα συνεργάζονται με το αστυνομικό τμήμα Broken Arrow. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει πιο αποτελεσματικές και αποδοτικές απαντήσεις στις κρίσεις ψυχικής υγείας στην περιοχή.

Εκτός από αυτές τις συναρπαστικές εξελίξεις, το City of Broken Arrow έχει επίσης εξασφαλίσει χρηματοδότηση από το Συμβούλιο μείωσης των οπιοειδών της Οκλαχόμα. Αυτή η χρηματοδότηση θα υποστηρίξει την ενσωμάτωση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας στις ομάδες πρώτων ανταποκριτών, ενισχύοντας περαιτέρω την ικανότητά τους να παρέχουν κρίσιμη υποστήριξη σε όσους έχουν ανάγκη. Δίνοντας προτεραιότητα στην ψυχική υγεία στις προσπάθειες αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, η Broken Arrow κάνει σημαντικά βήματα για τη βελτίωση της ευημερίας των κατοίκων της.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις στο Broken Arrow και όχι μόνο, φροντίστε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Channel 8.

Αφήστε μια απάντηση