• 06/07/2024 06:44

Το CDT εκδίδει επιστολή νέας τεχνολογίας σχετικά με τις ενημερώσεις GenAI

Το CDT εκδίδει επιστολή νέας τεχνολογίας σχετικά με τις ενημερώσεις GenAI

Το Υπουργείο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια (CDT) ανακοίνωσε πρόσφατα ενημερώσεις στις οδηγίες, τις πολιτικές και τις κατευθυντήριες γραμμές του για την παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης (GenAI) για IT, μη IT και τηλεπικοινωνίες. Αυτές οι ενημερώσεις αναφέρονται λεπτομερώς σε μια επιστολή τεχνολογίας που εκδόθηκε τη Δευτέρα. Η επιστολή υπογράμμιζε τις «μικρές τροποποιήσεις» στο Εγχειρίδιο Διαχείρισης Πληροφοριών σε όλη την πολιτεία (SIMM) 71A και B, μια νέα γλώσσα στο State of CA Generative AI Toolkit for Procurement, Use, and Training, και ένα νέο όνομα για το Standard Form 1000.

Στην επιστολή, περιγράφονται οι αλλαγές στο πρότυπο Πιστοποίησης Συμμόρφωσης SIMM 71B με τις Πολιτικές IT, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης μιας νέας επιλογής «μη εφαρμόσιμη» για περιπτώσεις όπου δεν απαιτείται προμήθεια. Η αναθεώρηση του State of CA Generative AI Toolkit for Procurement, Use and Training περιελάμβανε νέα γλώσσα σύμβασης, ενημερωμένη γλώσσα πρόσκλησης, μια διευκρίνιση σχετικά με τη συμπερίληψη μιας αξιολόγησης κινδύνου GenAI (SIMM 5305-F) σε όλες τις προμήθειες GenAI ανεξάρτητα από το επίπεδο κινδύνου , και μια νέα διαδικασία υποβολής εντύπων στο CDT και/ή έναρξη διαβούλευσης.

Επιπλέον, το Πρότυπο Έντυπο 1000 μετονομάστηκε σε «Αναφορές και Ενημερωτικό Φύλλο Παραγωγής Τεχνητής Νοημοσύνης (GenAI)» και οι απαιτήσεις υποβολής έχουν τροποποιηθεί. Σε ένα πρόσφατο φόρουμ πωλητών που πραγματοποιήθηκε από την CDT, συζητήθηκε η σημασία και η διαδικασία πίσω από το νέο έντυπο για να βοηθηθούν οι αξιωματούχοι να κατανοήσουν περιπτώσεις GenAI εντός των κρατικών υπηρεσιών. Διευκρινίστηκε ότι το έντυπο δεν θα χρησιμοποιηθεί για τον αποκλεισμό των πωλητών από τις προμήθειες.

Για ερωτήσεις σχετικά με το GenAI, τα άτομα μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα εισαγωγής GenAI του CDT, ενώ οι ερωτήσεις σχετικά με τις προμήθειες GenAI μπορούν να απευθύνονται στην ομάδα Statewide Technology Procurement (STP) του οργανισμού.

Αφήστε μια απάντηση