• 03/07/2024 18:17

Το δημοφιλές καφέ στο The Infinity Science Center ανοίγει ξανά

Το δημοφιλές καφέ στο The Infinity Science Center ανοίγει ξανά

Το Infinity Science Center στην κομητεία Hancock άνοιξε ξανά πρόσφατα το Infinity Cafe αφού ήταν κλειστό λόγω της πανδημίας COVID-19. Αρχικά, το κέντρο είχε προσπαθήσει να φέρει φορτηγά τροφίμων στο κέντρο, αλλά το συμβούλιο αποφάσισε τελικά να ανοίξει ξανά το εστιατόριο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου Laurie Jugan, η ύπαρξη του καφέ στις εγκαταστάσεις είναι μια ευκολία τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους υπαλλήλους, καθώς τους επιτρέπει να λαμβάνουν εύκολα ένα γεύμα χωρίς να χρειάζεται να ετοιμάσουν κάτι εκ των προτέρων ή να φύγουν από τις εγκαταστάσεις.

Ο Jugan δήλωσε: «Αν είμαστε ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις τέσσερις ή πέντε το απόγευμα, πρέπει να φάτε. Είναι πολύ πιο εύκολο να έχετε μια επιλογή να φάτε στο χώρο του ξενοδοχείου και να μην χρειάζεται είτε να ετοιμάσετε κάτι νωρίτερα είτε να πάτε εκτός έδρας και να επιστρέψετε. Πολύ βολικό λοιπόν.» Το Infinity Cafe θα ανοίξει στις 11 π.μ. κατά τις εργάσιμες ώρες, ενώ το Infinity Science Center είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα από Τετάρτη έως Κυριακή.

Αν τύχει να δείτε ορθογραφικά ή γραμματικά λάθη σε αυτήν την ιστορία, μπορείτε να το αναφέρετε στην ομάδα μας ΕΔΩ. Πνευματικά δικαιώματα 2024 WLOX. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Αφήστε μια απάντηση