• 01/07/2024 17:00

Το γυναικείο μπάσκετ USC επεκτείνει την προσφορά στους κορυφαίους παίκτες στην κατηγορία του 2027

Το γυναικείο μπάσκετ USC επεκτείνει την προσφορά στους κορυφαίους παίκτες στην κατηγορία του 2027

Η Kaleena Smith, πόιντ γκαρντ 5 ποδιών, είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία σύλληψη στην Κατηγορία του 2027. Η Lindsay Gottlieb και το γυναικείο πρόγραμμα μπάσκετ USC Trojans της πρόσφεραν επίσημα μια θέση στην ομάδα τους. Ο Smith, ο οποίος φοιτά στο Οντάριο Christian High School στην Καλιφόρνια, έχει λάβει προσφορές από άλλα κορυφαία προγράμματα όπως το Louisville, το UConn, το UCLA, το LSU και τη Νότια Καρολίνα.

Το ταλέντο και οι ικανότητες της Σμιθ δεν πέρασαν απαρατήρητα, καθώς επιλέχθηκε για να παίξει με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ U-17 των ΗΠΑ. Επιπλέον, θα ενταχθεί στην Overtime Select, ένα νέο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών για κορυφαίες προσλήψεις, από τον Αύγουστο. Την προηγούμενη σεζόν, ο Smith είχε μέσο όρο 18,1 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 7,8 ασίστ και 2,5 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

Η πρόσληψη της Smith υπογραμμίζει την ανερχόμενη θέση του γυναικείου προγράμματος μπάσκετ USC Trojans, με επικεφαλής τον επικεφαλής προπονητή Lindsay Gottlieb. Με παίκτες όπως ο JuJu Watkins να μεταμορφώνουν την ταυτότητα της ομάδας, οι Trojans θεωρούνται πλέον μια δύναμη στο γυναικείο κολεγιακό μπάσκετ. Έχουν προσδοκίες από το Final Four και ένα λαμπρό μέλλον γεμάτο με ταλέντα υψηλού επιπέδου. Η USC αναμένεται να είναι η πρώτη δεύτερη θέση στο τουρνουά NCAA γυναικών τακτικά, αγωνιζόμενος για τίτλους πρωταθλήματος στο άθλημα.

Για περισσότερα αθλητικά νέα και ενημερώσεις, μπορείτε επίσης να δείτε τους φίλους μας στα Fighting Irish Wire, Buffaloes Wire και Ducks Wire. Και μην χάσετε την πιο πρόσφατη κάλυψη δοκιμών NFL στο USA TODAY Sports NFL Draft Hub.

Αφήστε μια απάντηση