• 06/07/2024 07:02

Το Hope Alive βραβεύτηκε με επιχορήγηση 30.000 $ για προσιτές υπηρεσίες ψυχικής φροντίδας

Το Hope Alive βραβεύτηκε με επιχορήγηση 30.000 $ για προσιτές υπηρεσίες ψυχικής φροντίδας

Το Hope Alive, ένας χριστιανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός στο Φορτ Γουέιν της Ιντιάνα, έχει λάβει επιχορήγηση 30.000 $ από το Ίδρυμα Υγείας της Κοινότητας St. Joseph. Η επιχορήγηση προορίζεται για θεραπεία ψυχικής υγείας για άστεγες γυναίκες και κατοίκους χαμηλού εισοδήματος στην κομητεία Allen. Αυτή η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη του Προγράμματος Κοινοτικής Συμβουλευτικής του Hope Alive, το οποίο προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες χαμηλού κόστους, και του Προγράμματος Κατοικίας, το οποίο παρέχει προσωρινή στέγαση, θεραπεία ψυχικής υγείας και εκπαίδευση σε δεξιότητες ζωής σε άστεγες γυναίκες.

Σε ένα δελτίο τύπου την Τετάρτη, το Hope Alive ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Υγείας της Κοινότητας St. Joseph. Αυτός ο οργανισμός στοχεύει να παρέχει συμβουλευτική και υποστήριξη ψυχικής υγείας σε άτομα που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά αυτές τις υπηρεσίες. Με αυτήν την επιχορήγηση, το Hope Alive μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει οικονομικά προσιτές υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε όσους έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα στις άστεγες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προκλήσεις ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με την Ψυχική Υγεία της Αμερικής, το 22% των ενηλίκων κατοίκων της Ιντιάνα εμφάνισαν ψυχικές ασθένειες το 2023. Η Ιντιάνα έχει το υψηλότερο ποσοστό στη χώρα των ενηλίκων με μη θεραπευμένες ανάγκες ψυχικής υγείας και ποσοστό αυτοκτονιών άνω του μέσου όρου. Αναγνωρίζοντας τη σημασία αυτού του ζητήματος, η Dawn Etzel, η εκτελεστική διευθύντρια του Hope Alive, τόνισε τη σημασία της παροχής πρόσβασης σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε όλους όσους έχουν ανάγκη. Τόνισε ότι η επιχορήγηση θα έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα, ιδιαίτερα στις άστεγες γυναίκες που χρειάζονται θεραπεία ψυχικής υγείας. Ο Etzel εξέφρασε τη δέσμευση της Hope Alive να άρει τα οικονομικά εμπόδια προσφέροντας οικονομικά προσιτές υπηρεσίες ψυχικής υγείας και στέγαση για γυναίκες που βρίσκονται σε κρίση. Η επιχορήγηση από το Ίδρυμα Υγείας της Κοινότητας St. Joseph θεωρείται ως ευλογία που θα συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση των προκλήσεων ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζουν τα άστεγα άτομα στην κοινότητα.

Αφήστε μια απάντηση