• 03/07/2024 18:16

Το Κέντρο Επιστημών Υγείας UNT καλωσορίζει τον νέο Αντιπρόεδρο Διαχείρισης Εγγραφών

Το Κέντρο Επιστημών Υγείας UNT καλωσορίζει τον νέο Αντιπρόεδρο Διαχείρισης Εγγραφών

Ο Δρ Ντάριους Ντάγκλας διορίστηκε ως αντιπρόεδρος της διαχείρισης εγγραφών στο Κέντρο Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου του Βόρειου Τέξας στο Φορτ Γουόρθ, σύμφωνα με ανακοίνωση του σχολείου τη Δευτέρα. Θα ξεκινήσει επίσημα το ρόλο του στις 29 Ιουλίου, προερχόμενος από την προηγούμενη θέση του ως κοσμήτορας της διαχείρισης εγγραφών στο College of DuPage στο Glen Ellyn του Ιλινόις.

Με περισσότερα από 21 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη στρατηγικής πολιτικής και ηγεσία σε τομείς όπως οι υπηρεσίες φοιτητών, η διαχείριση εγγραφών, η οικονομική βοήθεια και το μάρκετινγκ εγγραφών, ο Douglas είναι καλά εξοπλισμένος για να αναλάβει αυτή τη νέα θέση στο HSC. Αυτός ο νεοδημιουργηθείς ρόλος θα περιλαμβάνει την επίβλεψη των εισαγωγών, των προσλήψεων, της οικονομικής βοήθειας και του γραφείου μητρώου ως μέρος του στρατηγικού σχεδίου εγγραφής της HSC.

Η Δρ. Trisha Van Duser, ανώτερη αντιπρόεδρος στο HSC, εξέφρασε ενθουσιασμό για τον Douglas που ηγείται της διαχείρισης εγγραφών στο ίδρυμα. Τόνισε το αποδεδειγμένο ιστορικό του στη στρατηγική εγγραφή, την ανάλυση δεδομένων και τη διαχείριση σχέσεων με τους πελάτες ως βασικά στοιχεία που θα οδηγήσουν στη μελλοντική ανάπτυξη και επέκταση στην HSC.

Ο Ντάγκλας είναι Διδάκτωρ Εκπαίδευσης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Οργανωτική Αλλαγή, Master of Science στη Διαχείριση Έργων Πληροφοριακών Συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Benedictine στο Lisle του Ιλινόις και πτυχίο Τεχνών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο DePaul. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο College of DuPage, πέτυχε αύξηση 5% στις εγγραφές την άνοιξη από έτος σε έτος και δημιούργησε μια σημαντική χορηγία με το Πρόγραμμα Επιλογής Σταδιοδρομίας της Amazon.

Σε προηγούμενους ρόλους στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης και στη Σχολή Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Tulane, ο Ντάγκλας έδειξε την τεχνογνωσία του επιτυγχάνοντας ρεκόρ εισερχόμενων τάξεων και αυξάνοντας σημαντικά τους αριθμούς εγγραφών. Τα στρατηγικά του σχέδια πρόσληψης και διατήρησης στο Tulane είχαν ως αποτέλεσμα μια αξιοσημείωτη αύξηση των εγγραφών και των εγγραφών φοιτητών με μετεγγραφή, θέτοντας τις βάσεις για συνεχή ανάπτυξη.

Αφήστε μια απάντηση